Kizlar evlilik yıldonumuzu dugune gore mi yoksa nikaha gore mi kutluyosunuz benim daha 3 ayim var ilk yıldönümümuze ama ben sahsen düğün olarak dusunuyorum :)
Nikahla düğünü bi arada yapanlar ne guzel böyle bi derdiniz yok :)
Ben düğün olarak kutuyorum :)
Benim düğünüm de kıyıldı nikâhım.ama abla yiğenim düğün günü kutluyorlar .
Düğün olduğu gün imam nikahimiz kiyildi evde. Ve o günü sayiyoruz :)
Bizim ikisinin arasında bir ay var biz ikisine kutluyoruz =D
Benim nikahım dügunde kıyıldı o yuzden böyle bi sorunum yok:)) ama seninkini bilemedim:)
ayni gun oldu ama ayri olsaydi nikahi baz alirdim canim
Ben nikah gününü sayıyorum hem resmi hem imam aynı gün oldu ve doğum günümde :)
Nikah 31 aralik dugun 11 temmuz. Bizim kutladigimiz tarih 30 ekim tanışmamizin oldugu gün.
Bizim ilk önce imam nikahimiz oldu söz nisan nikah olmadan önce biz onu kutluyoruz 29 temmuz. Resmi nikah 3 aralikta oldu :))
ben dini nikah tarihine gore kutluyorum
Benim düğünüm olmadı nikah salolundan çıktık aynı o gün kutlarız eşimin canı isterse nişan yıldönümü de bir çiçek alır;)
Nikah tarihi olarak kutladık sonuçta o gün evlilik oluyor
Benim ayni gün öyle bir sorunum yok şükür :)
Tabiki nikah tarihi dugun ne alaka bir eglence sadece benm 4 gun dugunum oldu hangu birini kutluycam :D
Biz ikisini de kutluyoruz :) arada bir ay var ama ben nikah tarihinden yanayım
Bence nikah tarihi önemli benim 16 haziran nikah 25 düğün ..ve ayrıca bebeğimin doğum tarihi 25 haziran olarak çıktı =))) tabiki gününde doğar mi bilmem olursa çok güzel olucak
Biz nikah tarihini baz alıyoruz canım çünkü düğün tarihi bizim sectigimiz bir tarih değil :)
Ben düğün yapmadım nikah yaptım sadece böyle olanlar olduğu için bende nikah baz alınmalı nikahtan iki hafta önce de çeyiz günümde imam nikahım kiyilmisdi
401,985 soru
12,034,197 cevap
36,262 kullanıcı