0 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından
Ben 20 lik dışım için dişçiye gittim doktor dislerimi kontrol etti iki altta iki üstte dolgu çıkardı tarih verdi gel yapayım diye. Sorum şu benim dişlerimde bir ağrı sızı yok sadece arkada bir dişim tatlı yerken hafif sızlıyor. Sizce ben sadece o ağrıyan dişimi mı.dolgu yapayım yoksa dördünude yapayimmi?

1 cevap

0 oy
(1,580 puan) tarafından
Canım dolgu yaptırmak icin agrı olmasına gerek yok, çürük başlamış demekki, çürüğü de temizlemenin tek yolu dolgudur, sem dolgu yaptırmazsan çürük büyür ve aşağı kadar iner bu sefer onlar da agrımaya başlar, yani sana tavsiyem hepsini dolgu yaptırman
(526 puan) tarafından
Peki dolgu nasıl bir işlem yani dolgu yaptırdıktan sonra dişlerimde bir değişiklik olurmu yani yemek yerken bana sıkıntı çıkarır mi
(1,580 puan) tarafından
Çürüğü önce kalem gibi bir aletle temizliyor canım, sonra üzerine dişin yapısına benzeyen bir madde ile kaplıyor, aynı kendi dişin oluyor, bende 7-8 dolgu vardır, cok memnunum , kucukken iyi bakamamışım dişlerime oyuzden kucuk buyuk tüm çürükleri elden geçirttim, şimdi cok ozen gosteriyorım elhamdülillah en son ne zaman dişim agrıdı hatırlamam herlade 2014de falandır
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 269 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eslem Egemen (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sadece cocuk (247 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 98 göst.
22 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,836 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...