0 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (33 puan) tarafından
Hic istahli bi cocuk degil daha sofrayi hazirlarken ben ac degilim demeye başlıyo iyice zayiflafi ne önerirsiniz acaba. ne iyi gelir 

7 Cevaplar

0 oy
(11,927 puan) tarafından
Bende de var aynısından.8 yaşında kemikleri sayılıyor.
(1,383 puan) tarafından
Canım ne yaptin memeden kesebildinmi yavruyu
(11,927 puan) tarafından
Hayır devam canım yok çıldırıyor.siddet uyguluyor
(1,383 puan) tarafından
Birde Kur'an okuyarak memeden kesmeyi dene eminim sakinlesecektir Hucurat süresini oku burdan bır arkadaş demişti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eczaneye ya da aile hekimine danışıp iştah açıcı alabilirsiniz 
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Benim kızım da aynı hep sorsan tok:)
0 oy
(10,124 puan) tarafından
Aynı benim kızım oda 7 yaşında bugün okula gidecekti giydirdim resmen kemikleri sayılıyor çok üzüldüm et tavuk hiç bir şekilde yemiyo aşırı seçici ve iştahsız ama kemikleri babasına çektiği için iri yani zayıf et yok kemikte ama maşallah kemiklrri iri 
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Arttırıyorumm benimki de 9 yaşında ve çok zayıf. Tamamen iştah yok. Suyla yaşıyor. Zorlamasam asla yemek istemez. Suyu bile suyla içer. Bilekleri incecik. Boyu var ama gene de çok zayıf. 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Abur cubur yiyor mu kahvaltı falan ediyor mu mesela sabah sizinle kahvaltı etsin öğlede aynı şekilde okuldan gelince akşamda mutlaka sofraya oturt annem bize öyle yapardı tokum deme şansım pek olmazdı
(33 puan) tarafından
Cok secici otursa bile iki lokma alip doydum diyip kalkiyo ağıt ağıt her sofranin başında inanin sabretmekte zorlaniyor  insan yemeyen cocuk cok zor
(6,437 puan) tarafından
Yani anne olan sensin o değil istediği kadar ağlasın kesin dilli ol teyzemin kızı 5 yaşında illa tost illa yumurtaydı yemek yemiyordu hep böyle teyzemde yeterki yesin kafasında olanlardan doktora gitti geçen doktor kızmış zorlada olsa yedirtmeye çalış yani böyle olmazki bağışıklığı düşer hep hasta olur allah korusun
0 oy
(8,093 puan) tarafından
Paketi gıdaları bırakın öncelikle. Her ne olursa olsun vermeyin. Ardından beraber sofrayı hazırlayın, birlikte yemek yapın. Bunları yapınca yeme isteği de geliyor çünki. Sabah uyanır uyanmaz pekmez ya da kuru üzüm verin. Ara öğün olarak günde bir kere fındık üzüm ceviz gibi kuruyemiş verin. Meyve verin. Bunları düzenli yapınca inşaAllah faydasını görürsünüz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 197 göst.
0 oy
17 cevap 670 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 452 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,723 soru