0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
Normal gebelik testi yaptım ışıkla çok zor görülen bir çizgi belirdi. Ama o kadar zor gözüküyor ki eşim bile ışıkla göremedi bir tek ben gördüm. Yarım saat içinde iyice netleşti gözüktü. Aradan 2 gün geçti erken gebelik testi aldım bunda hiç gözükmedi çıkmadı. Yani hamile olsaydım gözükür muydu gene normal test alıp mı yapsam?

6 Cevaplar

0 oy
(122,909 puan) tarafından
5 dk sonrasi sagilmiyo
(679 puan) tarafından
Puanı ilk dile getiren sensin bence kıskanıyorsun kabul et şifaya ihtiyacı olanda sensin
(14 puan) tarafından
Benim babam senin babanı döver. :) Bıdı bıdı bıdı.  işim gücüm var. Boş zamanınıza beni çekmeyin. Daha iki cümle yazmışım pis bir insan diye teşhisi koydu. :) Körler sağırlar birbirini ağırlar hadi eyvallah:)
(8,028 puan) tarafından
Ne kadar komik ve çocukça bu yaptığın hareket ve söylemlerin, farkında mısın Yarajai? Kendini ölç, biç. Nerede hata yaptım acaba diye sorgula.
(122,909 puan) tarafından
mevlananin bir sozu geldi akljmada yazmiycam ☺️☺️☺️
(8,028 puan) tarafından
Boşver Sevda. İçinde kötülük olan dışına da yansıtır
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından
Işıkta hepsi gözükür bence hamile olsan ditekt 5 dka icinde net çizgi olmalı diye düşünüyorum. Zaten obur testte de çıkmamış değilsin bence 
(14 puan) tarafından
Olabilir haklısın canım teşekkürler.
0 oy
(15,394 puan) tarafından
Erken gebelik testinde görünmediyse negatiftir. 
(14 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(732 puan) tarafından
Malesef yok muhtemelen ilk 5 dakka içinde belli olması lazım 
(14 puan) tarafından
Haklısın teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Canım bende normal kaset test yaptım seninki gibi saatler sonra çıkmıştı kuruma diye su döktüm gitmemişti. 1 2 Gün sonra erken gebelik testi yaptım çıkmadı sonra adet günüm gelince yaptım çift çizgi cıktı hamileydim kimyasal oldu benim saatler sonra çıkan çizgi hamileliktendi ama kurumada olabilir işte testi atayım sana ilk ikisi saatler sonra çıkan çizgi 3.adet günümdeki test

image

(14 puan) tarafından
Çok sağol canım.
0 oy
tarafından
adetin kaç gün gecikti daha yeni ise o yüzden görünmemiş olabilir ama erken gebelik testi yaptım diyor sun olsa onda çıkardı diye düşünüyorum hayırlısı inşallah rabbim doğru zamanda hayrılı bir şekilde nasip etsin 
(14 puan) tarafından
Çok sağol canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
18 Ekim 2023 Aile kategorisinde Zeynepagd (433 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu