0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (770 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar südyenime sütüm akıyor ve namaz kılıyorum acaba günahmı öyle kılsam yoksa sürekli sürekli degiştirmemmi gerekiyor  zaten degişiyorum ama aktıgını hissedirsem yada ıslklıgını hissedirsem simdi linç tayfası gelir linclemeyin!!!
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(1,919 puan) tarafından
Günah olduğunu sanmıyorum canım. Haram bişey değil kan değil sonuçta. Rahatsız oluyorsan göğüs pedi kullan.
(770 puan) tarafından
Olmassa gogus pedi aldırayım yada agız mendili falan bişiler koyayım aklıma takıldı o yüzden sormak istedim cevabin için tşkkürler
-Reklam-
0 oy
(1,046 puan) tarafından
Günah olduğunu bilmiyorum.  Ama Göğüs pedi öneririm çok rahat edersin
0 oy
(1,047 puan) tarafından
Pecete koyabilirsin süt abdeste engel mi pislikten sayiliyo mu bilmiyorum ama temiz kiyafetle kilmak gerektigini biliyorum her seferindede degistirilmez pecete katlayip koyarsan gunde bir tane kullanabilirsin en azindan
(770 puan) tarafından
Peçete denedim canım pecete islandi her tarafim pecete parcalari oldu agiz mendili koymayi deneyecem canim insallah onda da gecmez
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Anne sütü necis deil yanj pis olmadığı için aktığı yer pis olmaz ama seni rahatsiz ediyorsa göğüs pedi kullan rahat edersin
(770 puan) tarafından
Gogus pedi sızdırırmi acaba yksa aldrcm gogus pedi
(4,224 puan) tarafından
Yok canim vee baby çok iyidi kullandim tavsiye ederim
(770 puan) tarafından
Tamam canim
0 oy
(349 puan) tarafından
ben bunu bizzat arastirdim bende hamileyim canim biz suan özürlü sayildigimiz icin aksa bile defistirmek zorunda degiliz cunku namaz esnasindada geliyor o akinti rahat ol yani surekli degistirmene gerek yok
(770 puan) tarafından
Tamam canım sagol cevabn icn
0 oy
(8,344 puan) tarafından
Bu kadar korkmaniza anlam veremiyorum bu soruda ne varda lincleyecekler seni canim kardesim 

Sonra sütün geliyorsa pet kullanabilirsin hem surekli deistormek zorunda kalmazsin ama genede bsy olcani zannetmiyorum 
(770 puan) tarafından
İnanki öyle insanlar gördüm ku bu platformda anlat anlat bitmez;)tamam canim cevbn için tsskkurler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 36 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
9 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde smrmhmt (388 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 566 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde zezee (1,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 757 göst.
30 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu

410,994 soru

12,368,574 cevap

42,219 kullanıcı

Kategoriler

...