Bu haftam daha hamile karnım yokmuş gibi bu normal mi yoksa benmi takıntı yapıyorum bende dışarıdan bakilinca bu hamile desinler istiyorum
19+6
Ben de öyleydim 24 e kadar kimse hamile olduğumu anlamadi, hatta bir sınava girdim polis üstümü arayıp karnımı ekleyince hamile misin dedi =)))) şimdi 29 bitti lak diye koca göbek oldum
İç karın haznen geniştir. 3. Gebeliğim altı ay 2 haftalığım ama karnım dışarıdan hiç belli olmuyor. İlk gebeliğimde 9. Ayımda doktor sen bu karından kedi yavrusu gibi bebek çıkarırsn küçücük demişti ama maşallah 3.200 doğmuştu iç karın haznemiz geniş o yüzden belli olmuyor
Benim 7 haftalık ken çıktı göbek . etraftan saklayın birsüre söylemeyim dedim ama nerdeee..herkes anladı kesin sen hamilesin dediler .. 15.haftaya kadar 5 kilo aldım bende anlamadım nedendir çünkü bebek çok küçük biliyorum kiraz kadar olan bebek nasıl karın büyütür die . Şimdi 24 hafta bitti ben 8 aylık gibiyim nefesim kesiliyor yürürken gece yatamıyorum daralıyorum.. bakalım daha 15 hafta var sonum ne olacak
Hic takinti yapma hatta bence sevin
Ben 20 haftalık hamileliğimi öğrendim düşün karın diye bir şey yoktu minik şişlik vardı kabızlık diye düşünüyordum
Benim 25 ten sonra bir büyümeye başladı ki
1,491,674 soru
24,374,782 cevap
348,265 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın