0 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (1,456 puan) tarafından
Merhaba evde kendi lazer epilasyonuz var mı memnun musunuz hangi marka tavsiye edersiniz faydasını gördünüz mu

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Merhaba canım bnm var Philips in  yüz için çok memnunum ama vücuduma yapmıyorum. Cunki vücuda yapınca çok atış yapiliyo sonra makina ısınıp kapaniyo soğumasını bekliyosun onun bı atış sayısı var bende yüzüm için sadece kullanıyorum vücuda yetmiyo ya 
(1,456 puan) tarafından
Bende o marka düşünüyorum ama vücut için istiyorum ben daha önce lazere gittim zaten çok seyrek var özel bilge için istiyorum özellikle
-Reklam-
0 oy
(239 puan) tarafından
Braunu aldim dogumdan sonra devam edicem insallah cok memnum kaldm kullandgm surede evinin rahatliginda istedigin zaman yapiyorsn mis gibi hem vucut hem yuz ki daha once yillarca ugrastm.lazere gtcem randevu vs 
(1,456 puan) tarafından
Azalma oldu mu peki bende 13 seans gittim azaldı ama bitemedi randevu sıra falan bebekle stres yapıyorum evde kendim yapayım diyorum işe yarayacaksa
(239 puan) tarafından
Tabi ki oldu ayni sey guzel bisi alirsan tabi inan bilsem hic gtmezdm o lazerlere.birsuru de para aliyorlar.evimde yapiyorm mis gibi istedgm zaman rahat rahat omurluk bi de inan ilerde kizin bile kullanr
(1,456 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim link var mi bende bakayım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
24 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Pelin1 (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 254 göst.
20 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 249 göst.
25 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 304 göst.
27 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Esraa45 (407 puan) tarafından soruldu

405,640 soru

12,154,368 cevap

36,585 kullanıcı

...