0 oy
309 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,461 puan) tarafından
Arkadaş çiş diyor kaka diyor Biz de tamam diyoruz koşa koşa götürüyoruz lazımlığa öylece oturuyor yapmıyor yarım saat bazen neredeyse bir saat bile başında geçiyor çünkü daha önce de yapmıyor diye kaldırdığımızda dakikalar sonra ayakta yapıyor böyle nereye kadar gidecekse baktım eski postlarıma ilk çocuğum bir hafta 3 gün sonra evde çiş yapmaya alışmış kakayı da arada bir yapıyormuş bakalım bu nasıl olacak fizik tedaviye de gidiyorum çok yorucu oluyor ya bu sefer uğraşmak çok sıkıntı boyun fıtığı falan olunca 2 ay sonra da kreşe gidecek O yüzden aceleci davrandım bilinçli de aslında ama ben heyecan yapıyorum (24 aylık kız)

4 Cevaplar

0 oy
(4 puan) tarafından
Merhaba daha çok küçük benim büyük kızım 2 yaş 10 aylık falandı öğretdim lazımlığa bir iki ay uraştırdı beni zorda olsa alışti şu an 5 yaşında.
tarafından
Bende 3 yıl oldu işten çıkalı. Girsem hiç yapamam herhalde. Ama çalışmak çok güzel bişi.
(1,461 puan) tarafından
İnsan kendini güvende hissediyor ben sırf kendimi garanti altına almak için çalışmak zorunyım ve gereksiz şeyelre kafa takamıyorsun zırttt yani ☺️
tarafından
Bencede hem farklı ortamın oluyor. Hem kendi maaşın olduğu için daha özgüvenli oluyorsun.
Mesela eşim bana sağolsun aylık belli bir miktar verir ama insanın kendi parasını kazanmasi gibi yok. Birde dediğin gibi vakit geçiyor oyalaniyorsun. Evde çok sıkıliyor insan. Yetip içip yatmaktan başka birşey yapmıyorum ;)))
(1,461 puan) tarafından
Alınan kilolarda cabası. ☺️☺️
tarafından
Sorma sorma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani daha küçük ama anliyosa tmdir ben oglumu 2 gun götürdüm her goturuste cis yapti ama benimki soylemiyor cisinin geldiğini biraktim yaza kadar biraz daha büyür 29 aylık 
(1,461 puan) tarafından
Benim ki kreşe bşlıcak diye gitmeden öğreteyim diyorum. Anladığını abisi 3 buçuk yaşında çişe falan gidince WC ye küçük kız da istiyor ağlıyor kaka yapınca çok rahatsız oluyor bezi ıslak mendil i alıyor getiriyor kaka diye öyle düşünüyorum.
0 oy
tarafından
Daha küçük ama canım benimkide 28 aylık o da beni götürüyor yapacam diye asla yapmıyor. Salı günü idrar testi verdirecektim idrarı kokuyordu beni şebek etti yine de yapmadı. Yaza tam öğrenir diye bıraktım bende
0 oy
(52,398 puan) tarafından
isine gelmiyordur cadinin☺️tuvalet egitimi yuzunden ikinci cocugu yapacagim varsada yapmam en zoru oydu
(1,461 puan) tarafından
Vallahi mi. Ben ilkinde çok zorlanmadım . İkinci kazayla olunca mecbur dejavu yaşar gibi olduk. Bir de benim fizik tedavi var kötü denk geldi olmazsa. Erteleyin desem bir buçuk iki ay sonra kreş var yani hanımefendi biraz sıkıştırdı bizi
(52,398 puan) tarafından
sabret canim ogrenir insallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 269 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 251 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Arzem34 (3,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu