0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar meraba bn uygulamayı yeni kullanıyorum yorumlara fotoğraf atmayı bı turlu beceremedim bana yardımcı olabilir misiniz size zahmet 

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından
yorum yazdığın zaman en altta dosya seç diyor oradan atıyor sun canım 
(349 puan) tarafından
bu kizi sewiyorum ya cok iyimser ters cewap wermez genelde yardimci olur sewiliyorsun kiz bazilari gibi egon yuksek degil
tarafından
Ben mi :-)
(349 puan) tarafından
aynen asko :)
tarafından
yaaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldum genelde sevilmem çok burda hep linçlenirim :-):-):-)
tarafından
Niye linçliyolar ki herkesin görüşüne saygı duymak lazım canım boşver takma kafana :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pos açarken dosya seç çıkıyor alt tarafta basıp resim seçiyorsun ve buraya attığın resim Google düşüyor Bir daha silemiyorsun saygılar 
tarafından
Çok mütevazı bı cvp olmuş canım saygılar çok tesekur ederim cvp yazdığın için yardımcı olduğun için Allah razı olsun
tarafından
Allah sizden de razı olsun
0 oy
(51,870 puan) tarafından
post açtığında da baska postta yorum yaparkende altta dosya sec var ona tikladiginda seciyosun birden fazla resim atacaksan ilkini sec bekle yuklensin tekrar dosya sece bas bekle yuklensin sonra onayla
tarafından
Tamam canım xok teşekkür ederim Allah razı olsun birden fazlada atabiliyoruz o zmn foto
(51,870 puan) tarafından
evet canim ilkini sec bekle o gozukunce tekrar dosya sece bas ikinci yi yukle bekle yavas oluyo istersen uc dort tane atabiliyosun
tarafından
Hih tamam canım benim sağolasın bı turlu yapamiyodum Allah razı olsun yardımcı oldunuz hepsini birden fazlayida öğrenmiş oldum sendne:)
(51,870 puan) tarafından
Allah senden de razi olsun canim ☺️ at resim merak ettim ne atacaksin ☺️
tarafından
Bı yoruma attım canım cinsiyet yorumuydu ilk arakdaslar yazdı hemen attım valla:))

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 90 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde M. Nur (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 164 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nisayagmur (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 344 göst.
4 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu