0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
3 ocakta mecburi sezeryan oldum. Eşim yurtdışında o yüzden hastaneden taburcu olunca 3 hafta kayinvalidemde kaldım evde koltuk yatak yok yerde oturup yatıp kalktım. 2,5 ay oldu doğum yapalı yere çömelince oturup kalkınca diz kapaklarim kitleniyor ağrıdan duramıyorum yerde oturunca kalkınca yüksek bir yerde 3 4 dakika oturunca ayağa kalkabiliyorum. Bel ağrısından bahsetmiyorum zaten ama ayaklarım kasılıp kalıyor ve çok ağrıyor bu durum normal mi?

5 Cevaplar

0 oy
(618 puan) tarafından
Bende sezaryen oldum ama hiç böyle ağrılarım olmadı 10 güne tamamen iyileştim zaten bi doktora görün istersen 
(1 puan) tarafından
Kime sorduysam normal sezeryanlısın dediler zaten ilk 20 gün sarılık için hastaneye gidip geliyordum kendimi unutmuştum bebeğim iyi olsun diye Eşim de yoktu kayınvalidem gelip gitti benimle ama sürekli bebeğimi pusetini hep ben taşıdım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok normal degıl bellı kı bır sorun var kadın doguma gozukmen lazım
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(3,747 puan) tarafından
Ben aylarca sırt bel ağrısı çektim sanki belim kopuyordu sonradan zamanla geçti belden uyuşturularak olmuştum o etkiliyormus ama dizlerini bilmiyorum yine de doktora görünmekte fayda var
(1 puan) tarafından
Bel normal kabul ediyorum zaten spinal anestezi yaptılar. O yüzden ablamda sezeryan ile doğum yaptı 7 sene oldu geçen sene bel ağrısı geçti.
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Bende senin gibiydim. Doktora gittim dizlerimin sivisi bitmis. Zedelenmeye baslamis belim icin gorunmedim daha. Sadece dizlerimde ki kitlenme icin gittim. 
(1 puan) tarafından
Olabilir gitmek istedim ama kayınvalidem hep sezeryanlısın ondan dedi inanın korkuyorum birgün öyle kalıcam diye.
(2,983 puan) tarafından
Bende korkuyordum. Yatarken kitleniyordum. Yatakta donmek aci veriyordu. Hele aabah yataktan kalkip ayagimin uzerinde durmak ölüm gibiydi. Gitmeye üşendim vucut degisime ugradi toparlanirim falan dedim. En son topalliyorken gittim. Imkanin varsa gitmelisim
(1 puan) tarafından
Randevu aldım çarşamba günü gideceğim. Koltuktan bile kalkınca ağrıyor topallayarak yürüyorum. Ayakta sıkıntı yok yürüyüş yapıncada oturup kalkarken çok sıkıntı yaşıyorum. Kiloda aldım acaba o mu ağırlık yapıyor diye düşündüm ama bu kadar olmaz herhalde baya kötü durumdayım. Anneme 2 saat önce birgün oturup kalkamıcam felç olucam galiba dedim annem yaz bakayım belki birinin başına gelmiştir dedi iyi ki yazmışım teşekkür ederim geçmiş olsun sizede.
(2,983 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Size de gecmis olsun. Insallah tez vakitte duzelirsiniz.
0 oy
(3,609 puan) tarafından
Bence sezaryenle alakali olmayabilir ben hamileyken diz bel agrisi cok yasadim ama dogumdan sonra gecti bel agrisi igne bolgesinde hafif oluyor zaten ama diz agrisi olmadi 
(1 puan) tarafından
Ama doğumdan sonra oldu öncesinde hamileyken bile birseyim yoktu hamileligim de çok şükür güzel geçmişti. Oturup kalkıyordum da.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 57 göst.
30 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

384,560 soru

11,503,938 cevap

35,156 kullanıcı

...