0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (7,375 puan) tarafından

Kizlar çamaşır kurutma makinası alamayi düşünüyorum Vestel kullananlar bakabilir mi çamaşırları balkonuna asamiyorum kediler rahat bırakmıyor içeri aştığında kurumuyor bide nem oluyor eşimle karar verdik alicaz sizce uygun mu fiyatı 

image

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bende de vestel var canım 4 yıldır kullanıyorum memnunum ama benim makinem kurutmalı hele kışın elim ayağım çocuk olduktan sonra daha çok kıymetini bildim :D

(125,333 puan) tarafından
evet kurutmali vamasir 9 kiloluk
tarafından
Puhahahaaaaa evet 9 kiloluk lennn o ipe baksana yazdığım daha güzel değil mi sevdoş
hee valla guzel aay bende simosla mi yaptirsam
tarafından
Yap kız vallahi aşırı beğendim bende hep istiyordum böyle aynı giyinelim ☺ kısmet oldu çok şükür
(7,375 puan) tarafından
Saol canım
-Reklam-
0 oy
7 kiloluk kucuk degilmi ipek
tarafından
İçine ben bile şu halimle girebiliyorum aksine çok fazla
(7,375 puan) tarafından
Kız iki kişiyiz bide çocuk var e çamaşır makinamda 8 kilo yeter diye düşünüyorum bide Vestel hacim olarak içleri büyük çünkü çamaşır makinaminda içi baya büyük oda Vestel.
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum bundan yazın almıştık o zaman 4500 TL idi şimdi maasallah uçmuş fiyatı... gayet güzel kurutuyor küçülme çekme yapmıyor çok memnunum 
(7,375 puan) tarafından
Saol canim bende çamaşır makinası var vestelin kurutma makinası şart oldu buda aynı çamaşır makinamla kapağı falan siyah ondan buna baktım
tarafından
Memnun kalirsin gayet iyi fiyatlar daha beter ucmadan almalisin
(7,375 puan) tarafından
Bencede canım çamaşır makinami 1 yıl önce 2750 ye almistim hemde Vestel Gayette memnunum bunuda alırsam daha iyi olacak benim için
tarafından
Bencede evde toz toprak derdi kalmıyor temizlik ve hijyen acisindanda çok iyi insallah tez zamanda alır rahata kavusursun
(7,375 puan) tarafından
İnşallah canım hem uygun hemde bilindik marka olsun dedim şuan daha da pahlilar biliyorum
0 oy
(59 puan) tarafından
Elektrolux var bende 10 kiloluk. Memnunum 4 ay önce 18 bine almistik
(7,375 puan) tarafından
O kadar para veremem canım ya bunuda taksitle Alaçam zaten

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 173 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kubra_87 (760 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 237 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zannan (591 puan) tarafından soruldu