0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Kızlar bebeğim hep bizle yattı 8 ayliigiz beşik almıştık hamileyken ama anne yani beşik fren sistemini getirmediler hala yok getircez yok şu gün gelir yok diye diye bir sene oldu daha koymadım besige fren sitemi takilacak yer tahta gözüküyor acaba koysam sallandikca buradan kırıntılar düşerrmi yatağa tahta kırıntıları yoksa koysammi beşiğinde artık getirmiyorlar bir türlü 5 bine yakın aldık öylece duruyor ve geçenlerde yataktan düştü uyuya kalmışız emerken yuvarlanıp düşmüş ondan beri korkuyorum hiç uyumuyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(263 puan) tarafından
Kizlarrrrrrrr
-Reklam-
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Canım besige alışması da zaman alır ağlar sürekli beşiği yaptır öyle koy daha 
(263 puan) tarafından
Sağol canım da sürekli dusucek diye korkuyorum
(7,373 puan) tarafından
Geniş değil mi canım beşik
(263 puan) tarafından
Geniş canım tahta beşik anne yani beyaz ama yukarı kaldiriyorikiyor ya ön tarafı onun kilit yerini getirmediler orası açık olsa sallandikca tahta kırıntıları düşer mi diyorum ne yapsam bilemedim yataktan dusucek diye korkuyorum dedim canım
(7,373 puan) tarafından
Canım sen beşiği yaptır bir an önce sonra beşikte yatır en iyisi
(263 puan) tarafından
Canım yapılacak bir yeri yok vidalı kilit yeri var orayı getirmediler orası olmasa da oluyor yukarı felsn çekip kitlemek için ama o tahta yeri bir parmak kadar işte oradan düşer mi sallandikca tahta kırıntısı diyorum ama bilemedim yoksa koyabilirim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
18 cevap 866 göst.
8 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 300 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hiros4434 (496 puan) tarafından soruldu