0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (319 puan) tarafından
Kızlar bir abdest ile kaç vakit namaz kalınabilir lütfen bilgi sahibi olan cevaplasın 

9 Cevaplar

+2 oy
(6,495 puan) tarafından
Valla kaç vakit kılınır bilmiyorum ama benimki tek vakite zor dayanıyor:D 
(14,695 puan) tarafından
Bu ben sanırım :D
(6,495 puan) tarafından
Tek namaz vaktine bile 2. Defa abdest aldığım oluyor:D
(14,695 puan) tarafından
Kız ilk zamanlar bende öyleydim :D sjsjsj şuan biraz daha iyi
(6,495 puan) tarafından
Benimde ilk zamanlar öyleydi şimdi biraz daha iyi :D . Demekki başta şeytan in vesvesesi
-Reklam-
0 oy
(349 puan) tarafından
istedigin kadar kilarsin ama Peygamber efendimiz her namazda abdest tazelermis canim ❤️
0 oy
(3,891 puan) tarafından
3.öğünde tazelemen lazım. Ben de bir ara meraklanıp soruşturmuştum. İslam, İnsan yapısı 3 namz arası abdest tutmayı sakıncalı görürmüş, ihtiyacın olmasa bile tuvalete oturmalıymışsın. Abdest ten ziyade taharet yenilenmeliymiş. 
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Benim asla öyle 2-3 vakiti bulmaz her defasında abdest alırım asla tutamam.abdest tutanlara hayranım zaten en azından 2 vakit vesvese mi oluyor onu da bilmiyorum ama her defasında alıyorum mutlaka 
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Yani abdesti bozan haller olmazsa beş vakitide kilabilirsin o abdestle ama abdestin amacı namaz kılarken vücudun temiz olması o yüzden aksi bir durumun yoksa her vakit için ayrı al canım ama olur ya suyun buz gibidir bir cilt rahatsızlığın vardır o zaman başka 
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Uyumadıysan kendinden eminsen istediğin bakte olur ama ben tazelemek ten yanayım ıkı namaz dan fazla kılmam
0 oy
tarafından
kırılmadığın dan emin olduğun sürece kılabilir sin istediğin kadar diye biliyorum ama için rahat olmalı abdestin den 

tabi her namazda abdest tazelemek çok daha makbul 
0 oy
(11,672 puan) tarafından
Öbür vakite tutumayan ben :D
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Bozulmadığı sürece her vakiti kılabilirsin. Ama tavsiyem her vakit yeniden almak.

İlgili bir soru bulunamadı

405,673 soru

12,155,508 cevap

36,590 kullanıcı

...