0 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (788 puan) tarafından
Kizlar geçen hafta beta degeirm 185 çıkmıştı ama acilden vermiştim kanımı daha yeni doktora gidicem 3 düşüğüm var hayırlı haberler almak için adam adamak istiyorum bugün hastaneye gitmeden önceki adagimi versem yoksa hastaneden döndükten sonra mı daha hayırlı olur sizce bana dua edermisiniz sizden rica etsem korkuyorum yine düşük yaşamaktan 

2 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Hayirlisi olsun inşallah güzel haberler alırsın da üç tane düşüğün varsa araştırma yapmadilarmi
(788 puan) tarafından
Evet kan pıhtılaşma çıktı canım adetim 4 gün gece kan verdim 185 çıktı degerim kan sulandırıcı kullanıyorum ama degerim sanki az geldi bana doktor daha görmedi ama değer gözüme az geldi ondan korkuyorum
(14,168 puan) tarafından
He tamam kullanıyorsan o zaman ...değerin düşük değil merak etme öyle bile olsa hem düzenli artmasi önemli olan insallah güzel haberlerle gel
(788 puan) tarafından
Amin canım çok sağolasın inslalah bende degerim yuklsrmistir diye düşünüyorum hayırlısı olsun dedim bakalım
(14,168 puan) tarafından
İnşallah amin
-Reklam-
0 oy
(6,513 puan) tarafından
Cnm bişey dyecem acilen grisi yapıp kan verlyormu
(788 puan) tarafından
Ben kanamam vardı canım ondan aldılar kanama alanı varmı diye yoksa kolay kolay almiyolar canım
(6,513 puan) tarafından
Hee cnm anladım çok geçmiş olsun bendede spirarl var ağrılarım var gidecektim annem dedi acilden gris yap senin dedgn gbi kolay kolay almiyrolar randevu da yok zatn
(788 puan) tarafından
Bakarlar canım agrin varsa bence git dene şansını randevu gerçekten yok bende çok çektim randevu olmamamsiin dan
(6,513 puan) tarafından
Saol cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 366 göst.
5 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 625 göst.
0 oy
10 cevap 492 göst.
5 Kasım 2020 Diğer kategorisinde melegimmmmm (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 387 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,272 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,587 soru

24,388,464 cevap

349,128 kullanıcı

...