0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
Hanimlar merhaba mhrs randevumu iptal etti 15gun once randevusuz kontrol olmustum yeni dogum yaptim dikislerim enfeksiyon kapmis tekrar kontrole gitmem lazim randevu alip oyle gideyim dedim ayin 22randevu aldim. bugun msj geldi randevum iptal edilmis daha once kontrol oldugum icin randevumu baskasina vermisler nasil olur boyle bisey ya benim iznim olmadan randevumu nasil iptal ederler zaten randevu bulunmuyo kolay kolay olanida kafalarina gore iptal ediyolar. Benim 1 aylik bebegim var erkenden hastaneye gidemem sira almak icin bebegim zaten durmuyo. Ayni gun bebegiminde kontrolu var beraber gidip gelelim ikisini bir arada cikaralim dedik yaptiklari seye bak ben boyle sacmalik gormedim.

2 Cevaplar

0 oy
(8,245 puan) tarafından
İlk defa mhrsnin randevuyu iptal ettiğini öğreniyorm valla niye yapiyolar oyle bişey 
(67 puan) tarafından
Bende anlamadim ki hamileligim boyunca randevu alip gittim hic boyle bişey basima gelmedi msj okuyunca şok oldum zaten gitmiycem zaman randevumu iptal ediyodum ben buda yeni cikmis kafalarina gore iptal ediyolar artik demek ki senin acil isin mi var bebeginmi var kimsenin umru degil
-Reklam-
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Kuzum kontrol olduğun için birdaha vermiyor lar ve gidip dokturunla konuş o yardımcı olur sana ben hamileyken öyle oluyordu gel dedi öyle olunca bende gidiyordum hep 
(67 puan) tarafından
Ah canim keske doktorumla konusabilsem :) geçen gun Kontrolden birgun once sabh gitmistim kontenjan doldu dediler baska doktora verin dedim doktorumdan baskasina veremiyolarmis gidip konusman gerekiyo dediler gittim doktor yokmus bekledim biraz doktor geldi odaya almadilar bu seferde doktor hanimla konusmam lazim sira alamiyorum onayi gerekiyomus diyorum bana ogleden sonra gel diyo sekreteri. sira alamiyorum baska doktorada vermiyolar diyorum hala ogleden sonra gel diyo en sonda icerdeki gorevli kapiyi yuzume kapitti doktr hanim iceriye kimseyi alma demis.
yok boyle bi saygisizlik doktordan cok doktorcu olmuslar.
(1,629 puan) tarafından
Aslında bazı doktorların bundan haberi bile olmuyo ben çok yaşadım kuzum seni anlıyorum allah yardımcın olsun su sistem hamilelere doğum yapmış insanlara kolaylık olsa ne güzel olur ya
(67 puan) tarafından
Aynen canim kesinlikle katiliyorum.randevu aldigimiz halde magdur oluyoruz madem iptal ediceksin neden randevu veriyosun. Allahim kimseyi hastaneye dusurmesin. Ozel hastaneye gidelim desen herseyi para bu devirde zaten paranin degeri yok elimize bisey kalmiyo ozele gitsen nasil gidicen .

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
18 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mimozacicegim (1,932 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 50 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.
14 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,988 soru

12,034,250 cevap

36,262 kullanıcı

...