0 oy
696 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Geceden beri kızım uyutmadi annemlerdeydim kardeşimle ve kızımla fotoğraf çektim yerim ben minnoş kuşlarımi kızımla fotoğraf çektim kardeşim kiskandi kendisiyle de çekilince bir sevindi anlatamam :Dheralde ağladı zaten doğum yaptım yapalı kızımı bir türlü kabullenmedi :D

33 Cevaplar

0 oy
(9,238 puan) tarafından
18nyaş var cano
-Reklam-
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Benden sonrası erkek 1 yaş var 

En küçügümle 13 yaş var canm ♥️

Bu arada fiziğin süper hiç dogum yapmamş gibisin 
tarafından
Cook teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(135,100 puan) tarafından

kardesnle kizin arasi kac ay hangisi buyuk :silly:

tarafından
13 ay var aralarında kızım minnak:D
(135,100 puan) tarafından
ahahahq cok iyi yaa
0 oy
(7,791 puan) tarafından
İki kardeşiz ablam bende 3 yaş büyük nerelisin kız sn 
tarafından
Gaziantepliyim
0 oy
(13,776 puan) tarafından

Ne güzel kız dayı yeğen kardeş gibi büyüyecek (kardeşin erkek dimi post kırmadım umarim) :)

Bende isterdim bi yeğenimle falan kardeş gibi büyümek benim ablam var 4 yaş büyük o  :)

tarafından
Evet erkek birtane daha var o kardeşimin aynısından uyuyordu tek yumurta ikiziler
(13,776 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın
0 oy
(10,466 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kardeşim ve oğlum. Kardeşimle aramda 22 yaş var annemle aramda 18 yaş var bu arada bende annemde kaldım dün gece
tarafından
Yaa masallah çok tatlılar❤️
0 oy
(7,155 puan) tarafından

Benimde Bi tane erkek kardeşim var 4 yaş küçük benden. Keşke Bi iki tane daha olsaydı aklım erince ablalık yapardım erkek kardeşimi hep dövdüm küçükken birbirimizi yerdik zaten cok erken evlendim bıraktımda o da 14 yaşındaydı şimdi 19 yaşında yeni ueni abla gibi davranıyorum ona:D:D

0 oy
(10,124 puan) tarafından

En küçük kardesimle aramda 15 sene var ben yaşlıyım ona göre:'( o daha 13 yaşında 

0 oy
tarafından
1,5 yas var ben 20 yasındayım o 19
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Göğüs gobek bu şekilde hiç hoş değil açık olursun anlarım da vücudunun özel bolgelerini bu şekil açıp deşifre etmen cidden dini açıdan da sosyal açıdan da çok yanlış ben hosgormuyorum hoşgöre göre kiyayamet üstümüze kopacak 
tarafından
Görende çırılçıplak bir sekildeyim zanneder ne zaman vazgececeksiniz bu yobazliktan
(1,760 puan) tarafından
Yobazlık mı tabi dini şeyleri hoşgöre göre bu hale geldik pardon da göbek açık göğüs ben burdayım diyor giy pantolon tişört ona bir şey demem ama bu ne ya az biraz özel bölgenizi koruyun
tarafından
Bunu söylemek sana düşmez ben 1 çocuk annesi bir kadınım özel bolgemin göründüğü yok sen dar kazak giymeyebilirsin giyenede birşey diyemezsin seni ilgilendirmez göbeğinin açık olmasida ilgilendirmez seni
Üzerinize vazife olmayan bir şeye burnunuzu sokmayın her haltada maydanoz olmayın
(1,760 puan) tarafından
Ben uyarıyorum uyarmazsam olmaz belki seni kimse uyarmiyor yarın ölüm var
tarafından
Biliyorum ama dışarda zaten böyle giyinmiyorum evin içinde giyiyorum sadece eşimde karşı çıkar dışarda bende giymem dışarda zaten sadece evde giydiğim kazak dışarda giyersem ya bol ceket içime çıtçıtlı atlet giyerim burayada zaten iki dkkaligina attım sonrasında kaldırdım senin uyarma biçimin beni sinirlendirdi yoksa bende biliyorum dar olduğunu göbeğinin göründüğünü.
0 oy
(986 puan) tarafından
17 yaş var en küçük kardeşimle aramda :)))
0 oy
tarafından
Oğlum ve kardeşim arasında 2 yaş var hahags
0 oy
tarafından
7 yaş var aramızda :-)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 389 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 285 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde teleTubiii (1,899 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 959 göst.
19 Ağustos 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde LMihrace (7,751 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 329 göst.

410,723 soru

12,358,206 cevap

41,240 kullanıcı

Kategoriler

...