0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (13,128 puan) tarafından

Çatala takip eline veriyorum o şekilde yiyor ama sulu şeyleri kendim yediriyorum önüne koymalı miyim yavaş yavaş tabağı kaldırıyor ama önüne katı bisi koyunca tabakla :)

Bide kaşığı bisj koyuyorum eline tutuyorum ağzına götürsün diye yapmiyor hazir mi değil erken mi 

8 Cevaplar

0 oy
(122,491 puan) tarafından
şimoşa verdim çatal esimin sag bobregini desmis dahada vermedim
(2,401 puan) tarafından
Hey ALLAHIM yaaaa güldüm Sevda dua et gözünü oynamış eşinin kızım 1.5 yaşında çatalla yemeği biliyor ama işin içine kaşık girince ne sen sor ne ben söyleyeyim katı şeyler olunca elle yemeyi seviyor ama sulu yemek çorba olunca ben veriyorum
valla deşti herifi yaa
(13,128 puan) tarafından
Cok acımasız bu bebisler  :D
Demekku daha vakti var  :)
(2,401 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bir böbrek sağ en azından:)
idare edecek artik tek bobrekle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimse 10 aylik kızım var bir kere denedim tuttu ama ağzına sokuyor. :)
(13,128 puan) tarafından
Kızım kaşığı vuracak onu istiyor ses çıkarıyor ya çatalı da aynı ucundakini alıyor ağzına sonra masaya vuruyor hemen  :)
0 oy
tarafından
6 aylık kızıma püre kaşığı veriyorum :D ev savaş alanı :D
(13,128 puan) tarafından
Kız napiyor ta o kadar ayy :D
tarafından
Şap şap tabağın içine vuruyor kaşığı. Sonra şap şap emzirme sandalyesinin sehpasına vuruyor. Kaşığı tabağa daldırıp daldırıp havada sallıyor :D
(13,128 puan) tarafından
Kızım da aynı önüne tabak koyunca kaldırıyor içindekiler hoop yere tabağı kemiriyor  :)
tarafından
Ben tüm tabaklarını vakumlu aldım. Bi tek tabağı sabit tutabiliyorum:D
(13,128 puan) tarafından
Onlar da çok paraymis ha trendyoldan baktım da ama kimse de yorum yapmamış emin olamadım  :)
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Hahah ben yemekten sonra veriyorum boş kaşığı :D
(13,128 puan) tarafından
Kız Allah seni boş kaşığı ben de veriyorum da doku olsun istiyom  :D
(2,603 puan) tarafından
3.dğnya savaşı çıkar doluyken :D zaten ev kirli aman aman
(13,128 puan) tarafından
Benim ev de pek temiz değil anlamıyor anlasa koycam önüne ama tabağı kaldırıp ağzına alıyor  ahaha :D
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Benimki karistiriyo yemegi sadece 14 aylik. Agza goturme pek yok 12 aylikken yogurt falan yerdi doke saca ama sonra birakti :) eliyle yiyo sulu , pilav , yogurt tarzi seyleri ben yediriyorum
(13,128 puan) tarafından
Ay yok göremiyorum tabağı direk alıp kaldırıyor içindekiler hoop yere  :D
(1,080 puan) tarafından
Vakumlu tabak al canim gerci zamanla onu da cozdu kizim ama belki sende ise yarar
(13,128 puan) tarafından
Nerden aldın canım trendyoldan baktım da çoğunun yorumu yok joey mi ne satıcısı genelde onun var ama hangine girdiysem yorum goremedim
(1,080 puan) tarafından
Ben ebebekten aldim pembe uc bolmeli kenarinda kulaklari var minicik. Oyle cok arastirip almadim gittim direk aldim ama oioiler de iyi fakat cok pahali
(13,128 puan) tarafından
Evet canım çok pahalı bide e bebek sayfasına bakayım bizim burada yok Ebubekir teşekkür ederim   :)
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Benimde 10 aylık oğlum var. Çatal vermeye korkuyorum daha ya. Ama yiyebileceği şeyleri önüne didik didik yapıyorum öyle alıp alıp yiyo
(13,128 puan) tarafından
Korkma kız niye korkuyorsun ben alıyorum tabi hemen elinden sadece ucundakini ağzına alana kadar musade ediyorum
(2,386 puan) tarafından
Ya birden kafasını öne atar bi yerine batırır diye korkuyorum
(13,128 puan) tarafından
Plastikler var canım onlardan kullan istersen
(2,386 puan) tarafından
Olabilir evet
0 oy
(18,546 puan) tarafından
Mümkünse Kaşıklı şeyleri sen ver daha. Ben 9 10 aylıktan beri sırf yemek yesin diye eline verdim kaşığı çatalı. Kirlenmeye kıyafeti kalmadı. Ama ancak öyle yiyordu biraz. Sen verince yiyorsa bir süre sen yedir. Basit şeyleri kendisi yesin
(13,128 puan) tarafından
Erken mi yani canım zaten sulu şeyleri alıp yemeyi anlamıyor henüz sulu taneli şeyleri çatala takip veriyorum kuru tane şeyleri önüne koyuyorum
(18,546 puan) tarafından
Çok döküyorlar. Heves ediyoruz ama dökülünce ben daha çok stres oluyorum. Başka şansım olsa daha geç verirdim. Çatallı şeyleri yesin. Ama çorba sulu yemek tarzı şeyler zor oluyo. Beceremiyo ama el becerisi zamanla gelisiyo tabi o ayri
(13,128 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim yazın başlayayım olmazsa çıkarırım dışarıya dışarıda yer köyde olcaz yazın döksün batırsin   :)
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Benimki hiç benim elimden yemiyor, katı gıdaya başladı başlayalı kendi yiyor.. Ortalık baya batıyor ama yapacak bişey yok
(13,128 puan) tarafından
Öyle öyle alisacaklar canım napalim
(1,552 puan) tarafından
Evet inşallah.. Yani senin yemek masan varsa, bi de vakumlu tabak alırsan dökülmeleri büyük ölçüde azaltabilirsin gibi.. Bir de boyama önlüğü ya da etkinlik önlüğü diye önlükler var uzun kollu falan, onlar iyi oluyor, çamaşırların kolu kirlenmiyor uzun kollu giydiği zamanlar
(13,128 puan) tarafından
Ay evet o onluklerden almam lazım biz de yerde yiyoruz ama onu mama sandalyesi aldım canım vakumlu tabaklara bi bakayım çok teşekkür ederim
(1,552 puan) tarafından
Rica ederim, inşallah işine yarar
(13,128 puan) tarafından
İnşallah canım  :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 419 göst.
21 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ecenin annesiii (1,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
29 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bahar2103 (7 puan) tarafından soruldu

404,098 soru

12,105,653 cevap

36,425 kullanıcı

...