0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (775 puan) tarafından
Kızlar nasipse inşallah ramazandan sonra işe girmeyi düşünüyorum şuanlık kısa vadeli olarak çalışırım sonra duruma göre bakarım devam edip etmeyeceğime oğlum o zamana kadar 16 aylık falan olmuş olucak kaynanama bırakmayı düşünüyorum ama nasıl dayanıcam ayrı kalmaya bilmiyorum  u süreçte çocuğum benden soğur mu uzaklaşır mı diye düşüncelerde aklımdan çıkmıyor değil benimle aynı durumda olanlar var mı acaba sizler neler yaşıyorsunuz çocuğunuzla aranıza soğukluk oldu mu evden iş aradım ama bulamadım öyle bulsam çok iyi olcaktı benim için 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uzaklasmak sogumaz, tam tersı ona daha guzel bır gelecek hazırladıgın ıcın sevınır, kendı ayakları uzerınde duran her anne fedakarlık yapmam zorunda 
(775 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünyorum ama ne bileyim ilk kez böyle saatlerce ayrı kalıcaz ister istemez herşeyi düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(163 puan) tarafından
canım en az lise yada önlisans mezunuysan çağrı merkezine girebilirsin. hangi ildesin bilmiyorum ama iş bulma sitelerinde bi çok ilan var. ben 8 yıl çalıştım başka şehre evlenince bıraktım, doğumdan sonra tekrar girmek istiyorum nasipse, çok rahat iş 
(163 puan) tarafından
bi çoğu artık evden çalıştırıyo, ben son iki yılı evden çalıştım o yüzden çm. diyorum
(84 puan) tarafından
Hangi site mesela
(84 puan) tarafından
Kardeşim yapmak istiyo bu evden çalıştıran hangi firma
(775 puan) tarafından
Önlisans mezunuyum canım yardımcı olabilir misin rica etsem bir de senin dediğin yerlere bakayım
(775 puan) tarafından
Böyle işlerde sigortada oluyor mu canım bilgin vardır diye soruyorum birde asgari ücretmi veriyorlar
(163 puan) tarafından
kariyer.net, Yenibiriş.com vs birçok site var. sigorta tabi ki de yapılıyor, bizim şirkette maaşlar asgari ücret+primdi çocuklu kadınlar için çok ideal bence
(163 puan) tarafından
myss kardeşin hangi ilde, İstanbul merkezli webhelp firması var ben orda çalıştım Ankara İzmir ve doğuda birkaç yerde lokasyonları var. bide artık çağrı merkezleri hep evden çalıştırıyo, pandemide başlandı sonra şirketlerin işine geldi hepsi homeoffice artık
(84 puan) tarafından
İstanbulda kardeşim
(163 puan) tarafından
o zaman şanslı, bütün kurumsal şirketler orda bi siteden basvursun, kariyeri öneririm ben ordan bulmuştum, cv bıraktım şirket bana döndü öyle girdim. kardeşin de o şekilde başvurabilir

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 222 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hediye&HM (6,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 539 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.