0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (568 puan) tarafından
LAzimlik aldm deprem den once yani şubatın başında ilk gun 8 defa pjamasina isedi ve lazimliga oturuyodu ama yapmiyodu klozetten de korkuyo lazimliga oturunca pipisi dışarda kalıyor isese hep dışına gidecek neyse 2. Gun hastane işimiz vardı iptal ettik sonra da deprem oldu derken kaldı erteledik evde duramadigim için .. Simdi nappyim

6 Cevaplar

0 oy
(1,340 puan) tarafından
Bendede aynı dert var haftaya filan başlicam bnde lazımlık aldım çocuk çif yapınca müzik çalıyor filan belki dikkatini çeker de heveslenir dedim bide alıştırma külotu aldım inşallah hemen öğrenirler
(568 puan) tarafından
Ya inşallah Allah yardmcmz olsun
(334 puan) tarafından
Bu müzik falan çalıyor dediğiniz şeyin temizlenmesi nasıl oluyor acaba ayıptır söylemesi büyük tuvaletini yapınca nasıl temizliyorsunuz onu bende almayı düşünüyorum da ondan biraz buna kafam takıldı:D
(1,340 puan) tarafından
Çok kolay hiç sıkıntı olmuyor normal lazımlık nasılsa buda öyle o tuvaletini yaptığı bölümü kolayca çıkarıp döküp yıkıyorsuzun
(334 puan) tarafından
Aaaa bende ondan alırım o zaman ya
-Reklam-
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Bence klozet kapağı alın onunla başlayın ben öyle yaptım lazimlik oyuncak gibi geliyor çocuklara hem onu heryere götürmem lazım klozete alisirsa daha kolay olur ilk alisirken altına yaptığı oluyor onu problem etmeyin zamanla öğreniyorlar ben de tam 2.5 yaşında başladım 2 hafta sürdü tam öğrenmesi tabi arada kaçırdığı oluyor 
(568 puan) tarafından
Klozet kaapagi var ama küçük geliyo ablm vermişti ama korktuğuicin oturmak istemiyo ya :(
(2,779 puan) tarafından
Nereden bulabiliriz kapağı
(1,676 puan) tarafından
Yeni gördüm yazdığınızi ebebekten almıştım ben
0 oy
tarafından
lütfen zorlamayin kizmayin da naparsaniz yapin o kadar söylüyorum.bu konuda yapacağınız en son şey kızmak olsun.cocukta kalici huy travma oluşuyor.cocuk sizin onu en iyi siz tanirsiniz.ben bir iki ay arayla deneye deneye basladim oglumda.3. seferde kucuk cisi ikinci gun söylemeye basladi.buyuk cisten korkuyordu tutuyordu onu da parka goturdum kendi haline biraktim birazı ustune yapmisti kalani.disarda yapti.snrasinda kitap aldim ordan baktim video izlettim CIS yapan cocuklari gormesi onu teşvik etti.lazimlik hic sevmedi klozet aparatı aldim onu sevdi.ilk basta alaturka tuvalette suyla oynaya oynaya yaptı eglenceli hale getirin oyuna karistirin.ayicigi çise götürsün mesela daha snra siz ona soyleyin cisin geldiyse tuvalete gidelim diye.cisi söylediğinde ödüllendirin sevdigi şeylerle mesela.dışı tuvalete yapan birilerini gormek coke etkili hele cocuk araladasiysa.alıştırmaya vbaslamadan birini görmesini sağlayın tuvalete giderken.ya da biri rol yapsın cisim geldi götürebilir misin beni diyerek size gelsin siz goturn çocuk bunu gorsun mesela.neyi sevip neyi sevmediğini nelerden korktuğunu en iyi siz bilirsiniz o sekilde yaklaşın.bi kitap var teonun kaka kitabi mesela bunu alabilirsiniz öncesinde.artik bezi bırakıyoruz cisimizi anne ve baban arkadaslarin.gibi tuvalete yapmalisin ben sana yardimci olurum hangi tuvalete gitmek istersin klozet alaturka dusakabin ya da lazimlik sen sec deyin.aksamlari da.bezi çıkarın altina Alez serin gece iki satte bir uyandirin tuvalete götürn.cok cabuk alisiyorlar zaten.dusakabine yaptı iki ay büyük cisini yapinca aferin oglum basardin diyordum babasi kucagina alip yukari fırlatıyordu cok hosuna gidiyordu.ben bunlari yaptım kucuk CIS iki gun surdu buyuk cis 1 ay popoda.tuttu aci yediği icin yanmıştı ilk basta ondan korktu ogreneli 1.5 sene oldu ama.zaman zaman yine korkuyor büyük cisinden tutuyor .gece kacirmiyor gunduz kacirmiyor. 
(568 puan) tarafından
COk teşekkür ederim yorumunuz için :)
0 oy
(8,174 puan) tarafından
Sürekli evde olman lazım bu arada sabır çok önemli ilk günler hep altına yapıyorlar sen yirmi dakikada bir götür ben klozet aparatı almıştım ama korkuyordu sonra alaturka tuvalete götürdüm suyu açtım oynadı beş dakika sürmedi çişini yaptı öyle öyle alıştı şimdi klozete yapıyor sürekli.
0 oy
tarafından
Havalar iyice ısınsın  halıları  kaldır  bi şort  giydir surekli cise götür  sürekli  başında  bekle ve hadi cis yapalim sürpriz  tarzı biseyleri ödül  kıl  kizim 2.5 yaşınsa  biz bezi coktan biraktik darısı  size☺️
(1,698 puan) tarafından
Ne jadarlikken başladınız canim
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Canım merak ettim nasıl gidiyor tuvalet eğitimi 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 394 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 149 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu