+1 oy
358 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

Ya kızın saç rengine bayıldım acayip güzel ben kapalıyım evde kapanmıyorum ama bi delilik yapıp saçımı boyamak istiyorum bu renge daha önce hiç boyamadım kuaförde falan da boyatmadım bu renk marketten alınan boyayla olur mu ki bende renkli gözlüyüm tenim açık 

image

10 Cevaplar

+1 oy
(12,909 puan) tarafından
Önce açıcıyla açarsın olur ama direk boya yaparsan tutmaz 
tarafından
Hım saol canım eczanedeki açıcılar dimi saçı böyle turuncu yapıyo hafif abim getirmişti bir kere bana 10 sene önce falan tabi
(12,909 puan) tarafından
Evet canım sarı renk oluyor saç gördüğüm kadarıyla üstüne bu renk direk tutar zaten
Bende bakır rengini takmıştım kafaya açıcı yapmadan direk sürdüm hiç tutmadı açıcıyla çok güzel tutuyor
tarafından
Saol canım:)
-Reklam-
+1 oy
(7,857 puan) tarafından
Ayyy bende bayılıyorum bu renge ama yemiyor :D yakışmaz diye 

Yaparsın kuzum ilk aciciyi vur sona boya olur 
tarafından
Saol canım benim kaç zamandır istediğim bir renk ama saçıma zarar verir diye korkuyorum ama hevesim içimde kalsın istemiyorum:)
(7,857 puan) tarafından
Hangi renk saçın canım açıcı yi çok tutma yanabilir
tarafından
Doğal kahverengi öyle çok koyu degil ama çok açıkda değil
(7,857 puan) tarafından
Ay benimde öyle :D yapta haber ver kız güzel oldumu diye :)
tarafından
Tamam canım inşallah deneyeceğim:)
0 oy
(301 puan) tarafından
Bakır rengi. Hürrem sultan rengi . Sultan bakırı gibi gibi boyalarda oluyor bu renkler. Yorumlarda okudugum kadarıyla saçların kahverengiymis. Açıcı ile yap demişler. Saçlarına oriel sürersen sapasaglam saçlarını barbi bebek saçına döndürürsün naylon gibi olup kopar sonra. Benim saçlarım sac derisiyle beraber orielden yandı 2 senedir eski yanık saçlarımı kesip kısacık saclarla geziyorum. Güzelim saçlarım vardi kel kaldım takma saclarla gezdim bi boya yüzünden. Saçların sarı yada açık kumral olsaydı bu boyayi alıp surebilirdin. Koyu renkse saçların kınalı gibi olursun. Açıcı ilede kendi kafana göre saçlarını yakma. Kuaföre git yaptır canım. Bi boya yüzünden madara etme kendini benim gibi.
tarafından
Ay sen böyle yazınca gözüm korktu valla dogruda diyosun ama bilemedim ki kuaförde çok para istiyomuş en iyisi şimdilik bu rengi isteme isteğimi rafa kaldırmak
(301 puan) tarafından
Sen bilirsin canım. Benim başıma geldi. Hala daha saçlarımı geri getirmenin derdindeyim. Kafamin tepesi hala keldir. 1 senedir saçlarıma boya vurmuyorum sırf kendini toparlasinlar diye. Şuan belimde olmasi gereken saçlarım çenemin hizasında. Hala daha uçlarında yanık saçlar var uzasinda onlarda kesilsin diye bekliyorum. Saçım yandığında kafami kazitmam gerekiyordu psikolojim kaldirmaz diye sürekli uzadıkça kesmek zorunda kaldım. Alttan gelen saçlarımda yanık zedelenmiş çıktı. Kocam sürekli sen dua et saçların gürmüş eğer seyrek saçlı olsaydın şimdi bu alttan gelen saçlarında olmazdi kepkel gezerdin diyor.
tarafından
Sıkma canını canım saç biz kadınlar için çok kıymetli evet ama gelmiş başına bir kere şükür ki telafisi var <3
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Ay dikkat et acayip bi renk çıkmasın ortaya
tarafından
Aynen saçıma zarar gelir diye korktum
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Sana iki tavsiye vereceğim canm:) acıyla aç istersen o uğraştırır dersen kuzum palette 10.1 al onu sur bekle 45 dk ama saçta boya yoksa kuzum sonra üstün Kolestonun istediği rengini al canm tam tutar Koleston tam renk tutuyo ablam boyadı daha da kırmızı tutmuştu valla saçı çok da sarı degildi yani
tarafından
Bilemedim canım ya saçlarım zarar görür diye korktum şu an
(1,061 puan) tarafından
Eğer korku varsa canm dediğimi yap önce paletteyi al boya sonra üstüne Koleston boya zarar gormez emin ol hatta boyalarda besleyici var
tarafından
Canım eşim izin vermedi ya
0 oy
tarafından
Olur ama tam bu tonu bulabileceksen bi de ilk once aciciyla acarsan tam tonunu da bulursan tutar bence 
tarafından
Saol canım
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Marketten sea color'un tarçın bakır rengini aldım iki tüp bir de çok bereketli. Uygun da fiyatı. Çok girdi saçıma çok beğendim.
tarafından
Ya yakarsın saçını dedi sonra bir sene düzelmez boşver dedi olumsuzlukları anlattı benimde hevesim kaçtı :)
(2,145 puan) tarafından
Kız yanar mı hiç
tarafından
Ya bi de dedi ki ben karısı orasını burasını boyatmış dedirtmem dedi sinir bir insan kına yakmama bile izin vermiyor heves ettim bende ama neyse bu renk şal alırım ondan çıkarırım hevesimi:D
(2,145 puan) tarafından
Kız bir de kapalı misin :) ben de kapalıyım diye boyamıştım bu renge. Hevesti içimde bari dedim kapalıyım kötü olursa da sorun olmaz. Eşim boyadı hatta  :)
tarafından
Aynen kapalıyım canım :)
0 oy
tarafından
Canım bu renk bana ninemin saçını hatirlatiyor kına sürerdi hep bu renk olurdu.ondan kacyorum bu renkten.coj az kızıl kahve renkleri var onlar tercihim.   
tarafından
Anladım canım eşim izin vermiyor zaten vazgeçtim mecbur
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Hayır olmaz boşuna ugraşmayin guzel bir açılma işlemi olmasi lazim 
tarafından
Tamam canım eşim izin vermedi zaten vazgeçdim
0 oy
(5,734 puan) tarafından
Bu rengi taşımak çok zor boya sürekli akıyor ve matlaşıyor 2 yıl kullandım, 1 hafta süper sonra renk tuhaflaşıyor. 2 hafta bir cila yaptırırdım çok külfetli. Heves etmişsiniz yaptırın :)
tarafından
Eşim izin vermiyor canım vazgeçtim :)
(5,734 puan) tarafından
Yerinde bir karar evet çok hoş ama çok yorucu :)
tarafından
Saol canım:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 260 göst.
10 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 61 göst.
+1 oy
9 cevap 266 göst.
10 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde AyseN. (5,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,290 soru

23,677,882 cevap

310,039 kullanıcı

...