0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (727 puan) tarafından

Benim oğlum 20 aylık, yaklasik 1 buçuk hafta önce bezini açınca çişin varmı oğlum deyince evt diyordu ve bezine yapıyordu. Geçen de banyoya sokmadan bi tuvalete otutturayom dedim ve yaptı, sonra adaptorunu getirdim ve her altını açtığımda gel tuvalete gidelim mi deyince gayet hevesli bi şekilde gidip yapıyor. Bazen çok nadir kendi çişinin geldiğini veya yaptığını söylüyor, büyük tuvaletini söylemiyor hatta yaptın mı diye sorunca hayır diyor ve kaçıyor:D. Daha kendisini ifade edemiyor tam, yani kelimeleri var fakat cümlesi yok. şimdiden alıştırsam yaza acaba bezi bırakabilir mi. Anlatsam söylesem? 

Veya böyle hani bi bez bi tuvalet kafası karışır mi? Böyle kademeli tuvalet eğtimi veren oldu mu?

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bana daha tam hazir degil gibi geldi istersen bi kac ay daha boyle alistirma seklinde devm et
(727 puan) tarafından
Yani bende öyle düşündüm ama hani tecrübeli biri varsa belki şimdiden temelli bezi çıkar veya hiç götürme wc ye der diye sorayim dedim  :)
tarafından
Ben de tecrubeli degilim canim benimki nisanda iki yasiyor ama dili geride biraz cumle falan kurmaz tekli kelimeleri var cok degil o da genelde isaret diliyle ifade ediyo kendini o yuzden su an acele etmiyorum hem hvalar isinsin diye simdilik sadece anlatiyorum tuvalettw gosteriyorum oyle bakalim
(727 puan) tarafından
Hm anladım canım ilk önce tabii çocuk onun bilincinde olması lazım aynı fikirdeyim. Sürekli anlatıp göstermeli
-Reklam-
0 oy
(368 puan) tarafından
20 aylık cocugunuz konusuyor mu evet hayır diyor mu net bu sekılde benim kızım 18 aylık sadece dede mama cici diyor. 
(727 puan) tarafından
Bu aydan sonra baya açılıyorlar merak etme allahın izniyle hergün yeni bi kelime ekleniyor:) evt hayır kelime şeklinde değil ama kafasını sallıyor ne demek istiyor sa  :D
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Bı arkadaşım 18 aylık bebeğini alistirmsti çocuktan çocuğa da fark ediyor yani 
(727 puan) tarafından
Kesinlikle her çocuk farklı yeğenim 18 aylıkken çok güzel konuşabiliyor du ama wc 'yi çok zor kabul etti, alıştı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 170 göst.
0 oy
1 cevap 90 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Maianiz (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Demetgnl (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 182 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde & (137 puan) tarafından soruldu