0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Neler yaptınız mesela benim halilarim biraz kirlenmiş yıkmaya göndersem mi üç aydır bu eve yeni taşındım duvarları silsem tekrardan

31 Cevaplar

0 oy
tarafından

Temizse gönderme bayrama yakın gönder ben şimdi evi yıkıyorum halılarını yıkadım hemen hemen bitti temizlik ama bu bayram temizliği değil bahar ve Ramazan temizliği benim için :D

-Reklam-
0 oy
(6,041 puan) tarafından
Bnde yeni taşındım bnce halilarini bayrama yakın ver bnde öyle yapcm daha kızıma tuvalet eğitimi vercem halılar batacak
0 oy
(5,591 puan) tarafından
Halilari yikamaya verdim, camlari sildim. Onun disinda sil supur yaparim. Mutfak dolabi ve buzdolabini temizleyecegim artik onuda aksamlari bebek uyuyunca parca parca yaparim.
0 oy
(10,124 puan) tarafından
Hayır yapmam yapmiycam bayramdan sonra yaparım ztn kimse bana gelmiyo evimde temiz bayramdan sonra perde halı yastık duvar Allah ne verdiyse yıkarim
0 oy
tarafından
Yapana saygı duyuyorum ama benlik değil. Rutin temizlik tamamdır. 
0 oy
(6,931 puan) tarafından
Daha birşey yapmadım canım daha doğrusu niyetim vardı geçen hafta yağmurluydu hava bu hafta da hastaneye git gel yapıyorum kaldı Ramazandan önce temiz olsun diye bayrama yine yaparım dediydum kaldı öylece
0 oy
(682 puan) tarafından
He hafta duvarlarını silerim 
0 oy
(4,987 puan) tarafından

Bizde bayram yok:'(konteynerdeyiz

tarafından
Ya ne diyeceğimi bilemiyorum böyle bir post açtığım için kendimi çok kötü hissettim
(4,987 puan) tarafından
Bizlere dua etmeniz yeterli Rabbimden geldi basustune
Rabbim birdaha hickimseye yaşatmasın insallah
Evinizi çok sevin herbir parçasına ayrı bir kıymet değer verin çünkü hicbirsey den memnun olmayan hala hep şu bu eksiğimiz var diyip sıkıntı çıkaran insanlarız işte bizler şimdi o evimize hasret kaldık
tarafından
Dualarımızdasiniz canım inşallah rabbim bir daha asla yaşatmaz doğru söylüyorsun insan oğlu hep fazlasını istiyor hiç şükür etmiyor
0 oy
tarafından
Valla evi *** götürüyor desem yalan olur sadece halılarım  kirli onun dışında herşeyi ztn günlük yapıyorum bir üstten yaparm yeterli olur bir günlük iş yani ama bayramdan sonra yapsam iyi olur diyorum çünkü evi boyaticaz temiz temiz sererim diye düşünüyorum 
0 oy
(152 puan) tarafından
33 haftalık hamileyim agzim burnumda perdeleri her yeri yaptim kimseden fayda yok yav 
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Yatak odamin dolapları çekmece içleri silindi yerleştirildi. Halısı yıkandı mutfak dolaplarinin içi buzdolabinin içi ve beyaz eşyalar silindi yerleştirildi fayanslar yıkandı halisi yikandi bütün camlar kapılar silindi tavanlar duvarlar silindi kiler toplandı temizlendi vitrinler boşaltıldı silindi yerlestirildi mobilyalar silindi soba çırpıldı. .misafir yorganları havalandirildi yüzleri yikandi  Evde ne var ne yok örtüler perdeler nevresimler battaniyeler çamaşırlar hersey yıkandı. Yarın banyo tuvaletin dolaplari silinip yerlestirilecek fayanslari yikanacak ve salonumun duvar tavanlari silinecek öbür gün bütün eve makine atıp sileceğim vaktim kalırsa bi tatli yaparim:)
tarafından
Ya okurken bile yoruldum yaa masallah bacım sana ben daha tek yatak odasını temizledim birde mutfak dolaplarını sildim
(1,618 puan) tarafından
Ay bide eltimin oğlunu bana birakacaklar kaynanam da demez mi bize işkembe kızart yiyelim diye:((

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 587 göst.
28 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seher yildizi (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 350 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde eskiprofl (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 257 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Amour (1,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 122 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde prensbioglum (329 puan) tarafından soruldu

410,723 soru

12,358,211 cevap

41,240 kullanıcı