0 oy
391 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bsbsbkdkamaxbxbdbsnsmsn

8 Cevaplar

0 oy
(1,052 puan) tarafından
Konuşmaya çalışın olmuyorsa mesajlasin bide bu konuları eşiniz ile konuşmayıp kimle konuşacaksınız ki
tarafından
haklisiniz da eşimin huyu bu konulari konusmayi kaldırabilecek seviyede degik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baskın derken, ısteklı mı yani
tarafından
evet aynen
tarafından
Bu tür seyler hıc kımsenın ılıskısıyle kıyaslanmamalı bence herkesın fıtratı farklı olur cunku, bazı adamlar cok ısteklı olur bellı eder bazıları o kadar duskun olmaz, ha hep boyle degıl sonradan boyle olduysa eşin o zaman bu surecı sorgulamak lazım yanı sebebı ne olabılır
tarafından
evet sonradan.beni sürekli darlardi bu konuda ben oralı olmazdim smdi uzaklaştı ama beni suçluyor hic benle ilgisi yok bnce kendi sorunları var belli etmek istemiyor galiba
tarafından
İşiyle ilgili bır problemı olabılır, evde cok yoruluyorsa belkı evdeki ıletısımsızlıkten yorulmustur, sorumluluklarına alısmamıstır ama hepsı konusrak aşılır
0 oy
(993 puan) tarafından
Eşiniz konuşmuyorsa uygun Bi ortam açıp siz file getirebilirsiniz 
tarafından
ben açmak istemiyorum
0 oy
(409 puan) tarafından

Kız siz susun bedeniniz konuşsun:D

Biz de pek iletişim kuramiyoruz bu konuda bn çok cekingenim eşim daha baskın onun yolundan gidiyorum bende:)
tarafından
öyleydi ama iki çocuktan snra degisti.o beni suçluyor bu konuda ama galiba kendine güvenmiyordu sakladığı bseuler var gibi anlamiyorum
(409 puan) tarafından
Canım konuş belki senden ilgi istiyor ilişkide iki tarafın da 8stegi önemli sürekli o isterse sende hareket etmezsen belki ondan soğumuş olabilir
0 oy
(11,007 puan) tarafından
Zaman zaman değişir baskın olan taraf. Konuşmadan çözemezsiniz. 
(11,007 puan) tarafından
Olmaz işte çekinerek olmaz. Eşin o senin. Bu hayattaki en yakının en mahremin. Kırmadan güzel bir dille sorunlarınızı konuşabilmelisiniz.
tarafından
evet oyle de çocukluktan geliyor sanirim
(11,007 puan) tarafından
Nerden gelmişse gelmiş. Aşabilirsiniz bunları. Sen konuşmaya çalış ama kırma rencide etme. Erkekler çok farklı düşünebiliyolar bu tarz durumlarda, alınganlık da geliyo bi de erkeklik gururu ekleniyor. Dikkatli seç kelimelerini önceden düşün ne konuşacağını, git güzelce konuş.
tarafından
onu terkedip baskasina yonelecegim korkusu yasiyor gibi sürekli perdeleri indiriyor isik açıkken perde acik miydi diye ariyr güvenini sarsacak biri olmadgm halde.kendinde saglik sorunları var galiba onu begenmedgimi düşünüyor ama dile getieremiyor gururundan
(11,007 puan) tarafından
Aaa hastalık derecesine gelmiş artık.. Güzelce konuş onu sevdiğini söyle başka ne diyebilirm ki.. Yardım alsın desem kabul de etmez. Sen uğraşcan canım Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Ne konuda sorun yaşadığıniza bağlı bence, tatmin olmak ise mesele bunu onunla konuşabilir siniz veya ilişki esnasında yönlendirebilir siniz. Ama ilk adım vs ise bilemem altında yatan sebebi bulmaya çalışabilir siniz
tarafından
ilk adim.o beni darlardi sürekli ama çocuklardan ikinci cocukla beraber biraz uzaklaştıkça haliyle.beni suçluyor çok uzaklaatin diye ama bence kendi sorunları var gibi
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Başkasının yatak odası mahremdir canım sorulmasını doğru bulmuyorum. Ama bir sorun varsa çözülmesi gerekir. Gerek tıbbi gerek konuşarak çünkü bütün evin huzurunu bozar.
0 oy
(1,063 puan) tarafından
4 yıllık evliyim valla konuştum eşimle konustukca heo sarpa sardı erkek eksikliğini kabul etmiyor bu konuda valla ben alıştım yokmuş gibi davranıyorum ayda yılda bi görüyorum adamı :)) sal boşver 
tarafından
:)))))))

İlgili bir soru bulunamadı

412,835 soru

12,429,533 cevap

45,617 kullanıcı

Kategoriler

...