Kızlar biraz uzun olcak hakkınızı helal edin. Eşimden küçük kaynım var üniversiteye gitti evli olan kaynım eşimle çalışıyo zaten eşim aradı duymadım geri aradım yok bişey kapat gelince konuşuruz dedi benimde içime kurt düştü mesj attım beni merakta bıraktın hayırdır noldu dedim işim var gelince konuşuruz dedi neyle ilgili dedim biz hiç Alpere para vermemişiz abim öyle diyor dedi. Bende ağzıma geleni söyledim dedim bizi düşünen kim acaba üç tane kira veriyorum aylık 3 bin araba taksidim var çocuk masrafım var sen dişlerini yaptırıyon bu ay araba bozuldu sağdan soldan borç alarak yaptırdık saga sola 6 milyar borcumuz var millet biz para vermiyoz diye mi konuşuyor dedim. Ayrıca kimseye de vermek zorunda değilim dedim kaynım eşimin faturasina ek telefon aldı geçen sene bı verdi bı vermedi parasını ya aksattı verdi 125 lira aylık 2 aydır bizde istemiyoruz üniversite okuyo diye bizden olsun dedik. İlk giderken alışveriş yapicakti ben ordaydim kaynanam para yok deyince 100 lira ben verdim yanımda o kadr vardı daha fazla olsaydı kardeşim gibi görürüm daha fazlasını verirdim giderken eşim 50 lira vermiş yanına. Sonra gelirken biletini eşim aldı 100 lira yolladı ben kaç kere sordum sıkıştığında ara bak nasıl yatiriyolarsa ben yatırırm sana diye ihtiyacım yok para var diyordu oda bana. Şimdi de kalkmış abisi eşime siz Alpere para vermiyonuz diyomus. Önce kaynanamlarda suç onların ağzına laf veriyor onlar diyor ki kaynım öyle diyor ayrıca onlar bana ne yapmış çocuk oldu beşiği biz alcaz biz alcaz dediler doğum geldi çattı biz aldık en sonunda e siz alın biz parasını veririz sonra daha da konusu yapılmadı bidaha. Böyle nankörlük yapan insanlardan nefret ediyorum. Eşime de dedim senin ailen böyle yaptikca ben soğuyorum nefret ediyorum artık dedim sinirden catlicam şimdi nerdyse