0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 18 günüm kalmış doğuma ama ben hala cinsiyeti tam öğrenemedim devlet hastaneside biri kız diyor biri erkek biride beli değil diyor ne yapacağımı bilmiyorum ona göre hazırlık yapacam bu durumu yasiyanlar varmı 

6 Cevaplar

0 oy
(3,072 puan) tarafından
Özel hastaneye gitme durumun var ise özel hastanede öğren bende özelde öğrendim 
(193 puan) tarafından
Özele gitme durumum var ama devlet hastanesi niye böyle yapıyor hamile kaldığımdan beri böyle özele gittim ilk başlarda kız dedi sonra cinsiyeti göstermiyor
(3,072 puan) tarafından
Bende 26+5 günlüğüm. Devlet te her sorduğumda söylemedi hep bir bahane buldular. Özele gittim ilk dakikadan gördü hemen cinsiyeti
(193 puan) tarafından
Evet devlet hastanesi insanı perişan ediyorlar hiç memnun değilim gitigime
-Reklam-
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Ortak renk al canm 

Ya da özelle gitme imkanın varsa git 
(193 puan) tarafından
Öyle yapacam kesin başka yolu yok canım
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Artık 4 boyutlu da bakılabilir iyi bir özel hastaneye gitsen ve çocuk da bacaklarını açarsa ki yeri kalmamış bacakları açık olabilir benim kızı de 38 de gördük yüzde yüz net şekilde. Ondan önce hep başka şeylerden dolayı kız denildi ve detaylı ultrason kız dedi diye kız dedik.  Ama 18 gün kalmış hani çok da streese sokma kendini beyaz al herşeyi inanki 1 aylık kıyafetler hemen küçülüyor benim kızım 20 gün anca giyebildi sonra yenilerini ekledik zamanla. Hani yine alabilirsin illa cinsiyet renkleri istiyorsan. 
(193 puan) tarafından
Aslında erkek elbisesi hazırladım ama bilmiyorum artık kafam karıştı
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Özele gidin çikolata yiyin merdiven inin cikin görünür benim kızım çok utangaç çıktı böyle yapıp gördük 
(193 puan) tarafından
Özele gitmem artık son günlerin zaten canım
0 oy
(8,356 puan) tarafından
Hastane cikisini beyaz al dogunca bakarsin alinir onlar kolay iş
(193 puan) tarafından
Evet öyle yapacam artık bende onu düşünüyorum hemisreye ne versem diye teşekkürler canım
0 oy
(15,397 puan) tarafından
Bu zamana kadar netleşmediyse ancak doğumda öğrenirsin. Bebek irileştiği için cinsiyeti göremezler artik. Unisex kıyafetler götür doğuma. Sürpriz olacak cinsiyet. Daha heyecanli olur bence. 
...