0 oy
620 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (321 puan) tarafından
Biz eşimin ailesinden habersiz evlendik. Eşim böyle uygun gördü. Sonradan öğrendiklerinde el öpmeye gittiğimizde kaynanam bana tam altın verdi. Sonraki seferler gittiğimizde de ayrı zamanlarda toplam üç kez falan eşimin kendisine borcu olduğunu söyledi bende sinir oldum. Niye bana söylüyor oğluna söylesin benden önceki borçla ben ne alaka dedim kendi kendime. Acaba diyorum altını geri mi versem . Ama verirken lafımı da esirgemicem . Vermesem bile bir daha söylerse oğlunla senin arandaki mesele o bana niye söylüyorsun ki dicem. 

18 Cevaplar

0 oy
(9,077 puan) tarafından
Verme altını. Eşine sordun mu hiç ne borcu diye 
(321 puan) tarafından
Eski eşi hastalanınca tedavisi için annesinden altın almış
(9,077 puan) tarafından
Boşver canım verme altınını. Bi daha derse oğlunla hallet beni karıştırma de. Ya da sussun kafam rahat etsin diyorsan yüzüne fırlat altını al şunu da sus artk de. Valla adamı çıldırtırlar.
(9,921 puan) tarafından
Resmen altını geri istiyo. Duymamazlıktan gel hem nasıl anneymiş o ya
-Reklam-
0 oy
(54,529 puan) tarafından
altını al yanına bana bunları verdin ama esimin borcuna say geri al de esinde olsun yaninda
0 oy
(209 puan) tarafından
Ay verme bence bir de eski eşinin hastalığı için alınmış. Bunu sana niye dile getiriyorsa artık he de geç bence 
(321 puan) tarafından
Evet ya sinir oluyorum
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Senin ailen demedimi bu adamın ailesi nerde diye bunarada altını da verme
(321 puan) tarafından
Demezler mi ... Çok karışık ve uzun mesele . Evliliğimiz baya olaylı oldu zaten . çok şükür şimdi önemli bir sorunum yok. Evlilik aşamasında on yıl yaşlandım
(9,234 puan) tarafından
Benimkiler oooo neler yapardı sonradan da aile cıkınca bana olmadık lafı ederlerdı
0 oy
(6,567 puan) tarafından
Ogluyla olan mesele sizi baglamaz umursamayin bence ve vermeyinde. O size hediye edilmis ogluna vermedi.
0 oy
(301 puan) tarafından
Hepi topu bir altın vermiş onuda sözüm ona sana borcu var diyerek geri istiyor. Altınlar dünya para oldu. Senin kocanın eski eşi için annesine yaptığı borçtan sana ne. İstiyorsa yüz kez söylesin. Alt tarafı tam altın takmış yatıp kalkıp kocanın bana borcu var diyor. Demekki bi kelepçe bi kemer bi kolye taksa kocanın ilk okul defterinden lise kitabina askerlikte gonderdikleri erzaklara kadar seceresini yazcak vercek eline. Hatta pardon dogumundaki bebek mamasindan utanmasa kocanın süt parasını senden isticek. Enayilik yapma bırak kim ne konuşursa konuşsun. Verdiği altın gözünde kalmış belliki gönülsüz vermiş ondan şimdi borç çıkartıyor ortaya.

"Hiç evladın anneye babaya borcumu olur. Ne kadar ayıp. Sen annesin, babasın gerektiği zaman evladına arka çıkacaksın ne borcu deyiversene. "

Altını verip vermemek kocanın kararı eğer sana derseki hanım bu altını vereyim anamın ağzını kapatayım benim için bitmiştir o kadın gözümden de gönlümdende düştü. Sana ben param olunca söz daha iyisini yapcam. Derse verirsin ki vermek zorunda değilsin hayır deme hakkın var. 

Herkesin içinde al altınını demen kocanın haberi yoksa eğer ayıp olur. Sen kötü duruma düşersin. Ya ben sana ne dedim bişey dediğim yok deyip işin içindende sıyrılırsa o zaman bakakalirsin. 

Kocanla konuş canım. Sen mecbur değilsin, sanane eski karısına yapılan masraftan, sende eski karisina hastane masrafında vermissin bilezigini banada şunları bunları yapcaksin de çık işin içinden. Papuç bırakmayın şöyle insanlara.
(321 puan) tarafından
Valla gözü kaldı verdiği altında sanki ne yaptılar bana. Dediğin gibi altın yapmış olsaydı bebeklikten bu yasa tüm masraf önüme gelecekti herhalde :D . Eşim annesi için öyle demiyor demesin de zaten araları bozulsun istemem. Hatta bir ara benle eşim evimizdeyken ağzından kaçırdı bence dediki bir erkek için en değerli kişi annesidir dedi ne demek istiyorsun dedim öyle mi dedim söylendim durdum .insan böyle birşeyi nasıl söyler eşine. Ki öyleyse bile insan söylemeli ne gereği var karşıdaki insanı uzmenin. Yok neymiş benim için de annem babam değerliymiş deyip işin içinden çıkmaya çalıştı. Ama şimdi ben görününe bakıp eşimin söylediği o lafı önemsememeye çalışıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor sevdiğini belli ediyor bana huzur veriyor çok şükür memnunum şimdilik:D
(301 puan) tarafından
Boşver canım sen takma kafana. Benimde eşimin ikinci evliliği bende kaçarak evlendim. Maddi durum yok diye takı istemedim. Eski eşi için yaptıkları borçta beni hiç mi hiç ilgilendirmez. Her ne kadar eşim banada çok değer verse ne annesine nede ailesine laf söyletmez. Sen kocanla anlaşmaya iyi geçinmeye bak boşver kayinvalideni. Altın çok pahalı. O senin hakkın. Gözü kaldığı belli ama burda eşinin mudehale etmesi gerekir sen karışma hiç. Arada kötü olan sen olursun. Hiç ses etme. Baktın hala sana borç harç diyor kocana söyle o gerekeni yapsın.
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Verme kız bana niye söylüyorsun eski gelinine söyle benden önce olan benle alakası olmayan birşey de bi daha söylemez belki
(321 puan) tarafından
Eski geliniyle yüz yüze gelmek dahi istemiyor :D
0 oy
(1,078 puan) tarafından
Verme o senin hakkin oglundan gercekten para bekliyo olsa ona soyler sana degil
0 oy
tarafından
Deli misin verme tabiki
0 oy
(140 puan) tarafından
Senin yerine olsam çöp bile vermem :) 
0 oy
(359 puan) tarafından
Verme söylerse sana bı daha oğlunla senin aranda ben karışmıyorum de geç gitsin ne diye vericen altinini
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Seni ne ilgilendirir benimde kaynanam evimi sattım iş yeri açtım borç vss diyor bende ona size verdiğim altınları verin diyorum kusura bakmasınlar beni benim olan ilgilendirir 
0 oy
(577 puan) tarafından
Oğluna söylesin, siz vermeyin altini
0 oy
(2,282 puan) tarafından

Altın verilir mi kız :D konuşsun dursun altından değerli mi haha 

0 oy
(9,021 puan) tarafından
Verme kesinlikle altını o zaman niye vermiş gıcık kaynana.bi daha lafını ederse oğlundan iste ben mi borç aldım de
0 oy
(360 puan) tarafından
Pardon da eski eşinin tedavisinin parasını aldıysa bunu yeni eşinden istemeye çalışması nasıl bı yüzsüzlük? Kocana söyle beni sürekli sıkıştırıyor de ....
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Al da Bi sus artık demek isterdim ama eşi le konuş öncelikle 
0 oy
tarafından
Kaçarak mi evlendim canım. Altın meselesini sana demesine gerek yok eşine desin ayrıca sen git sor ne borcuydu de bakalım ne diyecek 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 355 göst.
0 oy
23 cevap 1,368 göst.
23 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (400 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 2,102 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,613 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu