0 oy
935 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Eşinden gizli sigara içen bir kaç kişi vardı burda daha önce gormustum acaba sahurda iftar sonrasında filan nasıl yapıyorlar sigara işini yada kaynana yanında filan olanlar nasıl gizli kaçak içiyorlar acaba 

14 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Kaçak sigara içmek nedir bacım. İçiyorsan eğer söyle eşine.
(44 puan) tarafından
Cins bır kocam var bilmese daha iyi şimdilik en azından. Önce içtiğimi bilirdi şimdi saklamak zorundayım belli bir sure
(7,118 puan) tarafından
Anladım canım ama kokudan anlayabilir.
-Reklam-
0 oy
(8,430 puan) tarafından

Ben eşimden değilde gorumcem bende kaliyodu bir ara o uyuyunca içiyordum neyse birgün yakaladim mutfakta mecburen öğrenmiş oldu çünkü onlar bilmiyordu içtiğimi ama zaten bağımlı değilim ben günde 4 dal filan iciyordum:D

(44 puan) tarafından
Bende uyurken içeyim diyorum ama kokuyu alıp gelir diye korkuyorum
0 oy
tarafından
Ben esimden gizli cikolata yesem yanina otursam anlar. Sigara gizli icilebilecek bsy mi ya. 5 km de anlasilir kokusu siner bir kere
(44 puan) tarafından
Normalde gün içinde bir kaç içip bırakıyorum anlamıyor ama şimdi oruçla akşam sıkıntı. Söylesem ayrı dert icmesem ayrı dert bilemedim ya
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Karşıdaki kişi icmiyorsa koku metrelerce uzaktan belli olur balkonun kenarında filan içilebilir ama tehlikeli bir durum millet uyuduktan sonra filan içsen. Sahurda da vakit az kalıyor yakalanma oranın çok yüksek. Bekarken ailemden gizli içerdim sahura kadar pencereden sarkip iftar sonrası da bir şekilde evden çıkardım ama es diyorsun o biraz sikinti
(44 puan) tarafından
Kokuyu da hemen alır eşimde içiyor ama  uyurken içsem anlarmi acaba
(1,744 puan) tarafından
Eşin içiyorsa peşine gidip içeceksin o zaman anlamaz kendi dumanı sinmiş diye düşünür
0 oy
tarafından
Sigara neden gizli icilir anlamis degilim ayip da degil yani 
(44 puan) tarafından
Ayıp olduğundan değilde sıkıntılı koca bazı degsiik huyları var önceleri içtiğimi biliyordu senelerce içtim hamilelik emzirme filan içmedim sonra gene başladım söyleyemiyorum şu an değişik bir tip söylersem kötü olacak icmesem ayrı bir dert napacagimi şaşırdım. Normalde iyide de şimdi oruçla napcami bilemedim
0 oy
tarafından

Eşten gızlenmez mı ben kayınvalıdemden gızlıyorum mesela ;D kendj babamda bılmez :D ama gunde 2 tane ıcıyorum 

(44 puan) tarafından
Oruç tutuyorsan nasıl yapıyorsun iftar ve sahur zamanı canın istiyormu
(8,430 puan) tarafından
Bende babam bilmez içtiğimi kaynanamda bilmiyor ben bekarken içmezdim evlenince icesim geldi tadına bakayım dedim bakmaz olaydım şimdi keyfine günde 4 dal içiyorum en fazla tabi şuan oruçlu oldugum için icemiyom sadece akşamları ☺️☺️
(44 puan) tarafından
Ben eski tiryakiydim bırakıp geri başladım ama henüz söylemek için hazır değilim sadece söylersem biliyorum başıma gelecekleri o yüzden uyurken filan nasıl içerim onu düşünüyorum.
tarafından
Canım benım kı bagınlılık gıbı degıl ya mesela su saat oldu yenı yaktım bıtane, orucken ac karnıma ölsem ıcmem ben sıgara ılla karnım tok olucak keyfıne yakıcam
0 oy
(419 puan) tarafından

Eşim hariç içtiğimi kimse bilmiyor :D

(44 puan) tarafından
İlk evlendigimiz sene benimde öyleydi ama sonra bırakıp geri başlayınca söyleyemiyorum işte değişik bı koca var bende
0 oy
(1,622 puan) tarafından
28 yaşındayım hiç içmedim merak da etmedim eşim de.yanimda içer sürekli hiç heves etmedim.ama.hamilelikte.cok çok canım istedi ve.ictim eşime söyledim ama.kokla.dedi sadece içme dedi tamam dedim ama.ictim hamileyken bir süre içtim haftada 1 ayda 1 gibi eşime soylemedim paketinden alıyordum.dogumdan sonra hamilelikte olan asermeler.devam etti ve sigarada yine ayda yılda 1 tane içerim eşim bilmiyor yine 
(44 puan) tarafından
Ben tiryakiydim 30 yaşındayım iki sene birkatim hamilelik emzirme filan şu sıralar gene içiyorum ama henüz eşime geri başladım diyemem gün içerisinde içiyordum bende ama şimdi oruc olunca akşamları düşünüyorum bazen gidiyor namaza bazen gitmiyor gitmediği günler nasıl olacak bilmiyorum
(1,622 puan) tarafından
Evet bu durum içenler için zor oldu ben içsem de akşamları eşim evde yok gece çalışıyor hep
0 oy
(618 puan) tarafından
Hadi sigarayı içtiğini saklıyorlar da kokusunu nasıl saklıyorlar ha
0 oy
(14,143 puan) tarafından
Sigaranın nesini sakliyorsunuz anlamıyorum sanki yani dunyanin en kotu şeyi yani kimisi içmez kimisi içer de böyle sanki adam öldürmüş gibi davranilmasi garip geliyor bana 
(6,708 puan) tarafından
Sigara şu devirde en masumu bence
Ben önceden gizlerdim niye gizlediysem sa.lak gibi sanki zararı da günahıda bana şuan eşimle karşılıklı içiyorum zararlı olduğunu da biliyoruz eşim bazen bırak sana kıyamıyorum der ama gelde bırak işte azaltmaya çalışıyorum
(14,143 puan) tarafından
Ya icilmese tamam iyi ama sanki adam öldürmüş gibi bakılması da bana tuhaf geliyor
(6,708 puan) tarafından
Aynen valla değişik bakişlar altında kalıyorum bazen ama napiyim yani kolay bişey olsa zaten bırakırım kesemede zararı cok
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Gizli icmek bana göre yanliş cok var esi icmeyipte kadinin normal ictigi niye sakli iceyimki basbayaga iciyom onundami hesabini vercez 
(44 puan) tarafından
Geri başlayınca veremiyor insan işte adamin huyu değişik
0 oy
tarafından
Bende gizli içiyorum canım odada cocukla oynarken oturma odasinda 1 2 tutturuyorum birde gece uyurken sahurda icemem çünkü oruçta zor oluyor şöyleki benim eşim cok kati bekarken içtiğimi biliyordu sonra bıraktırmak için zorladi bıraktım ama yapamayip tekrar başladım evlendikten sonra kavga etmiştik bir kere bende sigara icicem deyip içtim ama benimki inat 1 ay konuşmadık ayrılma noktasina geldik velhasıl kelam bilmemesi daha iyi cunku bu konuya anlayışlı yaklasmiyor kendide iciyor halbuki birgün yakalanirsam ne olur bilmiyorum keşke anlayışlı yaklassaydida karşılıklı icseydik 
(44 puan) tarafından
İşte aynı durumdayım ne eksik ne fazla benimki de bir yakalarsa sonum hiç iyi olmayacak biliyorum normal zmaanda sorun yok bir şekilde idare ediyorum gün içerisinde ama en zoru ramazan da oluyor namaza giderse gene bir  şekilde idare ediyorum ama misal bugün gitmedi akşama kadar ne hayaller kurmuştum gitmeyince deliriyorum uyuyor şimdi nasıl yapsam da içsem bir yol ariyorum
tarafından
Yani bilemedim ki canim camdan dışarı sarkip icsen anlarmiki benimki uyudugunda öle içmiştim ama insan gene korkuyor tedbirli ol Allahim eslerimizede anlayış nasip etsin
(44 puan) tarafından
Amin amin inşallah biliyorum en kötü şeyi yapıyorum ama huyu çok pis bu konuda söylemek için hazır değilim bazen her doğru soylenmiyormus karşıdaki insanin da anlayışlı olması gerekmis
tarafından
Aynen canim
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Eşin gerçekten anlamıyor mu ben ona inanmıyorum ya mutlaka anlıyor dur da ispat edemiyor dur. Eşimle içen insanlarız af edersin yatağa girince bile 3 saat önce içse anlıyorum anlaşılıyor 
(44 puan) tarafından
Gün içerisinde içip duşa giriyorum zaten her gün gece içmem ama şimdi nasıl yapicam bilmiyorum. Bırakmıştım geri başladım desem biliyorum burnumdan getirecek caresiz kaldım
0 oy
(2,239 puan) tarafından
Eşimin babaannesi sigaranın saygısı olmaz der hep bence önce eşinin bilmesi gerekir 
(44 puan) tarafından
Bilmiyorum içmeye içtim geri başladım ama söylemeye cesaretim yok

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 747 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 821 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 660 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde MinnieMouse (2,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 833 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu

412,259 soru

12,410,111 cevap

44,795 kullanıcı

Kategoriler

...