0 oy
103 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (104 puan) tarafından
Kızlar 3 ay önce doğum yaptım saçlarım çok dökülmeye başladı önceden çam terebentin yağı kullanıyodum ama şimdi emziriyorum yine kullansam bi şey olur mu acaba sütüme geçer mi yani

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
O bir donem olup geçiyor kuzum bende kel kalıcam sandım 5 ayda dökülmeye başladı şükür gecti şimdi 
(104 puan) tarafından
Kedi kuyruğu kadar kaldı saçım ne zaman geçer ki
tarafından
GeCer canım biraz çekersin benim dipten çıktı tekrar
-Reklam-
0 oy
(578 puan) tarafından
Öncelikle doktoruna sormanı öneririm tabi ama kemik iliği, kemik suyu tüketmek gerekiyormuş diye okumuştum
(104 puan) tarafından
İlikli kemik suyu yaparım hep buz poşetlerine koyup bulyon yerine yemeklere atıyorum
0 oy
tarafından
bioxcin şampuan kullan faydasını gördüm ben 
(104 puan) tarafından
Bi de onu deniyim
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Doktor ilk 6 Ay gebelikte dokemedigin saçları dökersin dedi çinko yazdı bana emzirirken kullanabilir miyim diye sormayı unuttum diye hala kullanamadim
(104 puan) tarafından
Emzirdiğini tahmin etmiştir bence
(2,786 puan) tarafından
Dimi ya valla icicem bende bana böyle bir destek verecek birini arıyordum 2 aydır sağ ol
0 oy
(1,277 puan) tarafından
Çok normal, üzülme streste yapma daha sağlıklısı çıkıyor :)  ben tutam tutam geldiğini, üzüntüden ağladığımı biliyorum. 
(104 puan) tarafından
Döküldüğü bi şey değil çocuğun da her yerinden saçlarım çıkıyo ona üzülüyorum en çok
(1,277 puan) tarafından
Tüy toplama ruloları ile kanka olmuştum. Günde en az on sefer üstümü, yatağımı, koltuklarımı bebeğimin beşiğininin tozunu alıyordum. Takıntı olmuştu bende oğlumun ağzında saçımı görmüştüm :(
Halılarım için de sağlı gır gır tipleri var beyaz kırmızı benimki ondan aldım. Çok faydasını gördüm temizlik yaparken.
Ayrıca örülecek gibi ise saçların ör. Ben çözümü örgü yapmada bulmuştum. Saçlarımda o sürede daha hızlı uzadı.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 335 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kimsecik (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 129 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 582 göst.
+1 oy
19 cevap 349 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,677 puan) tarafından soruldu