0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (3,294 puan) tarafından
Kizlar çok sagolun çok cevap gelmiş hepinize cavp veremedim bu toplu cevap olsun ve aynı zamanda teşekkür de.

Dün acile gittik 3 4 saat beklemenin sonucunda bebeğim muayene oldu, farklı bir antibiyotik yazdılar gönderdiler.

Postuma gelen bir yorum vardı onu dinleyerek vermeyi denedim ve içti çok şükür Allah razı olsun o kişiden her kimse.

Sağ yanağına sık şırınga ile demişti, öyle yaptık bebeğim özellikle ağlarken  ağzı açıkken kaynanam sıktı ben hemen kucağıma sırt üstü aldim mecburen yuttu, 2 defadır öyle yaptık ve inanılmaz bir düzelme var şu anda maşallah az az yemeye başladı eskisi gibi konuşmaya gülmeye başladı, bebeğim 13 aylık bu arada yazmaya unutmuşum. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Şifa olsun bian önce tamamen iyileşir inşallah, bebekler hasta olmasın ya :(

(3,294 puan) tarafından
Amin canım
-Reklam-
0 oy
(2,500 puan) tarafından
Bende ilaçları öyle veriyorum şırınga ile doktor demişti öyle ver diye. Birde dikkat et sırt üstü yatırma çünkü genze kaçabilir. Dik otururken ver.
(3,294 puan) tarafından
İlk önce otururken ağzına sıkıyoruz sonra ben hemen kucağıma uzandiriyorum
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Kaşıkla bebekler ilaç içmiyor benim oğlumda öyle asla kaşıkla içiremiyoruz şırınga en iyisi ama sen yatırırken dikkat et genzine kaçmasın... Allah şifa versin inşallah 
(3,294 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Maşallah canım Rabbim Ramazanı şerif hürmetine şifa versin. Bir an önce toplasın yavrucak x333
(3,294 puan) tarafından
Amin sağol canım
0 oy
(2,298 puan) tarafından
ALLAH şifa versin inşallah Canm. Benim çocuklarda içmiyor kizim 2 yaşında yeni yeni alıştı gidip gelip istiyor  ,:)  burnunu sıkınca agzi açılıyor hemen yutuyor onuda deneyebilirsin  
(3,294 puan) tarafından
Denerim canım sağol
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Şifa olsun bende meyve püresine ve mamasına koyuyorum anca öyle içiyor diğer türlü kıyametler kopuyordu bademcikleri öyle bir şişmiş ki yavrum nefes almakta bile zorlanıyordu dün gece yine doktordaydık doktor söyledi bir günde nasıl oldu bu kadar bilmem bu hafta full doktordaydık dedim ki yutkunamıyor hiç bişey yiyemiyor biz yetişkinler için sprey varda bebekler için yok mu bir sprey yazdı pahalı bir sprey ama hem boğazı rahatlatıyor hem vitaminli hemde ağızdaki enfeksiyonu vs temizliyor 
(3,294 puan) tarafından
Ben her şeye katmayı denedim ama anlıyor ağlamaya başlıyor sizin de bebise Allah acil şifa versin
(7,459 puan) tarafından
Meyve püresinde anlamıyor
(7,459 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sizede allah şifa versin ilk defa kullandık antibiyotik aile hekimliğine 18 ay aşısına gittik ordan sonra üç dört gün sonra kötüleşti
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Otururken mi sağ yanağına sıkıp veriyorsunuz sırt üstü derken omzunuzami aldıniz bende asla iciremiyorum
(3,294 puan) tarafından
Evet otururken ağzına sıkıyoruz sonra ben hemen kucağıma uzandiriyorum sırt üstü

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 589 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
0 oy
5 cevap 127 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (522 puan) tarafından soruldu