0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Ben annemin yanındayım şuanda önceki posta yazmıştım eşim İstanbul da çalışıyor orda ev tutasıya kadar doğumum vs. Burda olacak Miraç kandilinden beri çok şükür annem ve ben namaza başladık kolu komşu gelir namaz kılarız toplu din muhabbetleri geçer dualar dinleriz.evin içinde kötü bir haraket davranış içki vs. Yok 

Annem ve üvey babam ve komşu duvardan geçen hızlı gölge görmüşler tuvalleten başlayıp annemin yatak odasına doğru giden ben görmedim ama daha 

Sizce bu iyi bir şey mi (mübarek vs.) Yoksa büyü fln olabilir mi ? Var mı böyle bir şey yaşamış olan 

7 Cevaplar

0 oy
(4,093 puan) tarafından
Bilemedim canım post yukarı çıksın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Halüsinasyondur ya bende de çok olur. Düşünmeyin siz düşündükçe bilinç altına yerleşir yoksa bile öyle bir şey gerçekten varmış gibi görürsünüz 
0 oy
(915 puan) tarafından
Hâyr olsun inşaAllâh nas felak ihlas okuyun
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Üzerine düşünülucek birşey degil canim belki pencereden yada ayna gibi birseyden golge oluşmuştur 
0 oy
(9,527 puan) tarafından
Bende geçen evimin koridorunda siyah böyle küçük birdey gördüm tekrar baktım yoktu hemen sesli Ayetel Kürsi nas Felak okudum 
0 oy
(253 puan) tarafından
yani büyü falan değil ibdete yöneldiğiniz için görüyor olma ihtimaliniz yüksek. gölge ve duman şeklinde karartılar genelde üç harflilerden kaynaklanır. evde sesli bir şekilde bakara süresi açın ve sesli bir şekilde ezan okuyun. 
0 oy
(50 puan) tarafından
Evin enerjisi değiştiği için görüyorsunuz, gördüğünüzde ürperti hissediyorsanız cinlerdir. Korkmayın ibadetimize devam edin Allah kabuetsin inşallah. ibadet dışında evde hergün bakara suresi açın dinleyin varsa defne yakın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 299 göst.
0 oy
2 cevap 34 göst.
0 oy
4 cevap 281 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,838 soru