0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Ben mi geçimsiz biriyim bilmiyorum ama hiç arkadaşım yok hep kavgaliyim. Böyle olan var mı arkadaş eksikligi hissediyor musunuz hiç arkadaşınız olmasaydı napardiniz

40 Cevaplar

0 oy
(9,590 puan) tarafından
Aynen bu soruyu kendime sordum bugün bende mi sorun diye değil tabiii :)))

Yalnız değilsin yani
-Reklam-
0 oy
(595 puan) tarafından
Benim yok :(((
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Kavgalı değilim hatta ben den kopamıyorlar tam tanıyanlar ama kimseye görüşmek istemiyorum uzun zamandır 
0 oy
tarafından
Benimde yok canm en iyi arkdsmda eşim herturlu konusruz dedikodu yapariz kendi aramizda :) 

Bitane kiz arkdsm vardi surekli aliniyodu hrr laftan bsey cikryodu ende yolu gosterdim cnku cekemem kmsenn bitaaflrni kaldrmaya gerek yok sonucta :)
0 oy
tarafından
Var ama yakında değil sağolsun telefonda görüşüyoruz sürekli 
0 oy
(5,318 puan) tarafından
Okul arkadaslarımla konusmuyorum benle bir kakışma pesindeler ama anlamadım gitti çalisırkenki arkadaslarim var onlarla gorusuyorum esimin arkadaslarinin esleriyle arkadas oldum ayda bir onlarla toplaniyoruz ama genel olarak evdeyim canım sıkılıyordu cocuk olmadan önce simdi ne zaman aksam oluyor ne zaman sabah oluyor anlamiyorum
0 oy
(771 puan) tarafından
Benimde yok arkadaşım geldiğim yerde hep benden büyük insanlar var bazen çok nadir keşke arkadasim olsaydı burası nasıl bir yer diyorum ama çoğunlukla bebeğimle ugrastigim için aklıma gelmiyor bile
0 oy
(359 puan) tarafından

İstanbul'dan Kastamonu'ya gelin gittim ne bı arkadaşım var orda ne bı slm verdiğim kendimi orda çok yanlız hissediyorum 2 tane samimi arkadaşım var onlarda biri Bursa'da biri İstanbul'da hergun konuşuruz ama bı kahve içip dertleşicek muhabbet edicek kimsem yok :(

(359 puan) tarafından
Kız siz nasıl tanıştınız aranızdaki mesafe çok ☺️
tarafından
Mesafeler aşka engel değil dermişim ☺☺☺ sorma uzun hikaye ahhh ☺
(359 puan) tarafından
Ayy Allah'ım ya abanaya gelirsen kahve içeriz
tarafından
Teşekkür ederim canım senin de yolun düşerse bu tarafa yaz bana burdan ☺ arkadaşım orda olsaydı gelirdik belki ama o da gitti
(359 puan) tarafından
Kismet ilçelerini gezmek için arada kafamız esiyor uğrarsam yazarim
0 oy
tarafından
Bir tane yakın a var sadece çocukluğum her şeyim beraber büyüdük onun dışında da kimse yok olanlarla görsek allahın selamı nı veririz sadece 

Az olsun öz olsun düşüncesinde yim ben kavgalı değilim kimse ile ama kolay kolay da arkadaş edinmiyorum 
0 oy
(51,328 puan) tarafından
arkadassiz hayat dusunemiyorum ben ya
0 oy
(3,849 puan) tarafından
Hiç geçimsiz değilimdir ama insanlar arkadaşlık zor hmn kullanma çabasında oyuzden mesafeli yaklaşırim ama kalbimin isindigi direk dokulurim var arkadasim
0 oy
(3,888 puan) tarafından
Sana geçimsiz diyemeyiz, ama kavga ettiğin arkadaşlarına da diyemeyiz, bana da diyemezsin kimseye diyemeyiz, ülkece sebepsiz şeylere öfkeli ve durduk yere geçimsiziz. 
0 oy
(237 puan) tarafından
Yaşadığım şehirde hiç yok dünyada 5-6 tane var az görüşürüz ama en kısa arkadaşlığım 7 senelik. En uzunu 18 senelik :))
0 oy
(246 puan) tarafından
Benimde yok komşum da yok 3 tane yaşıtım kuzenim var yılda bir iki kere görüşürüz 
0 oy
(1,510 puan) tarafından

Yani arkadaşım var ama okuldan devamlı görüşmüyoruz komşularımla da çok muhabbet kuramıyor um akşama kadar evin içindeyim gel diyorlar aman kafa yapısı tutan birini bende bulamadım :(

0 oy
(516 puan) tarafından
Çok arkadaşım var fazla görüşmüyoruz sürekli kiziyolar bana cevap vermiyorum falan filan diye boş olmuyorm vala çokta takma yani...
0 oy
tarafından
Var çok sukur
0 oy
(1,210 puan) tarafından
Benimde yok ya kendimi bazen eksik hissediyorum 
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Benim varda herşeyimi anlatacağım dostum dediğim yok kardeşlerim dışında benim herseylerim kardeşlerim gerçekten bu hayatta insanın bir kız kardeşi olmalı bir kızım bir oğlum var bazen kızıma haksızlık ettiğimi düşünüyorum bazen diyorum çocuk yapayım belki kız olur kızım için ama oğlum içinde erkek olsun istiyorum inşallah bir kız bir oğlum daha olur hayalim 2 oğlan 2 kız bu hayatta gerçek dostluk kardeşliktir el ne kdr severse sevsin kardeşin gibi sevmiyo
0 oy
(275 puan) tarafından
Ay benim varda nolmus. Canımızı verirdik bi zamanlar şimdi arayıp soran yok. Kimseye gerektiğinden fazla değer vermiceksin ben bunu anladım. Ama dediğin gibi insan dertlesecek birini arıyor yargılamadan dinleyecek birilerini 

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 413 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Dilek kara (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 726 göst.
25 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 539 göst.