0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Bebeği küvoze girenler kaç haftalık kaç kilo doğdu ve kaç gün küvözde kaldı. Bir de çıkacağı zaman telefonla arayıp mi söylüyorlar taburcu olabilir bebeğiniz diye?

9 Cevaplar

0 oy
(7,692 puan) tarafından
38 haftalık doğdu sözde erken doğum dediler nefes almakta zorlaniyordu 15 gün yattı 
(59 puan) tarafından
38 hafta nasıl erken dogum oluyormuş
(7,692 puan) tarafından
Ah bı bilsem öyle dediler bana erken doğum dediler
(59 puan) tarafından
Cok ilginc ciğerleri gelişmemiş deseler anlarım da
(1,248 puan) tarafından
Oğlum 37 haftalık doğdu ben erken doğum oldu diye kendimi teselli ediyordum ikinci çocuğum 38+4 te oldu yine solunum sıkıntısı dediler
(59 puan) tarafından
Kilosu haftasına göre geride miydi ya da dogum esnasında mi bisey oldu acaba
(7,692 puan) tarafından
3,300 doğdu cnm bnde anlam veremedim neden erken doğum dediler
-Reklam-
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Aslında nda zamanında doğdu ama beyin kanamsi geçirdi doğum sırasında bu yüzden kuvezde yattı 1 ay kadar çıkacağı zaman arayıp çağırdılar 
(7,375 puan) tarafından
2 buçuk yaşında ama doğum sırasındaki beyin kanaması yuzunden beyninin sol tarafında kist var bebeklikten beri fizik tedavi uyguladım çok şükür yürüyor bize yürümeyecek demişlerdi bide beynine  nörolojiye gidiyoruz doğduğundan beri hayla devam beyine
(59 puan) tarafından
İşte doktorlarda her zaman doğruyu bilemiyor. İnşallah tez vakitte sağlığına kavuşur
(7,375 puan) tarafından
Amin canım inşallah ölü doğdu geri getirdiler bu yüzden hasar kalabilir yürüyemez dediler ama Allah'ıma çok şükür fizik tedavi ile düzeltin belini ve yürüyor
(59 puan) tarafından
Cok şükür neler geçmiş sizinde başınızdan öyle
(7,375 puan) tarafından
Evet canım bussuru şey atlattık
0 oy
(528 puan) tarafından
Her gün arayıp durumu hakkında bilgi aliyorduk 
(59 puan) tarafından
Kaç haftalık doğdu ne kadar kaldi
(528 puan) tarafından
30 .hafta
 50 gün
0 oy
(5,821 puan) tarafından
Kan uyusmazligina bagli sarilik oldu ilk gece 25 degerle. Yogun bakima yatti kani degistu cumartesi gunu yatti sabahtan cumartesi pazar bilgi alamadik tanidik falan bulduk icerden o bilgi verdi bize pazratesiden itbaren hergun aradilar persembe aksam p taburcu icin aradilar annemle esim gtti aldi 6 gun kaldi yani
(59 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun. Hergun arayıp ne dediler bizi bir kez aradılar onda da süt azaldı diye
(5,821 puan) tarafından
Devlet hastanesinde yer bulmuslardi dogum yaptgim hastaneden oraya sevk oldu . Gunde bir kez aradilar  saat 4 gibi 5 gibi o saatlerde. Durumu stabil  isintedavisi 2 saat aldi kestik. Sonra bi bi saat daha aldi isin tedavisini kestik.  Sariligi su kadar oldu  falan. Baska sorunuz varmi. Gibi. İste sut sagi yolluyordum 8 poset gunde yolladim sagsigim sutleri verip iki kere de 25cc mama vermisler yani gunde 50 cc mama almis geri kalan anne sutu ile beslenmis. İlk iki gun. Damar yoluyla  da beslemisler sanirim serum takviyesi. Sonra normal agizdan siringayla sut vereirek beslenmis     Gunde ii kere esim gidip sut goturuodu o sirada esim buldugu kisiye soruodu durumunu. Sonra labaratuardan tanidik bulduk cocugua hergun binlerce test yapiyorlar sonuclari bize iyi kotu yorumladi karacgerine bakmislar   Bobrek fonksiyonlari iyi idrar cikisi var falan diye sariligi mariligi degerleri bize soyluyordu bigun aradilar islak mendil bitmis islak mendil istediler goturdu esim   İlk gun. Yatis yapilidigi gun mama istemisler esim aptamil almisti . Epkrizde. Sma optpro mama verilmis gunde 25cc 2 kere . Sanirim bi paketi aciyorlar ordaki bebeklere ayni bitene kadar kullanip diger pakete geciyorlar . Bizim oraya verdigimiz mama stok olarak kalmis cunku baska vermisler mama
(59 puan) tarafından
Bizi aramiyolar dediğim gibi. Haftada 2 gün görüş günü var. Onun dışında istediğin zaman süt goturebiliyosun. Ama göremiyorsun. Bekliycez o zaman sabırla. Elimden süt sagip götürmekten başka bisey gelmiyor.
0 oy
tarafından
33 haftalık 1900 doğdu 1700 e düştü 33 gün küvezde kaldı ziyarete gittiğimizde sizi anne uyum odasına alacaz bi sıkıntı çıkmasa sizi taburcu edecez dediler 3 gün sonra taburcu olduk şuan 14 aylık kök söktürüyor bana 
(59 puan) tarafından
Kök sokturmede darisi bana insallah :) Ciğer geliştirici yapılmış miydi?
tarafından
Amin canım 30 haftalıkken yapılmıştı beklediğimizden daha fazla kaldı küvezde
(59 puan) tarafından
Evet cok kalmış ama kavusmussunuz ne güzel
0 oy
(54 puan) tarafından
İlk bebeğim 32 haftalık doğdu 16 gün küvözde kaldı 2. Bebeğim 37 haftalık doğdu 3 gün küvözde kaldı solunum sıkıntısı olduğu için. İlk bebeğimde haber vermediler hastaneye emzirmeye gidince sürpriz yapıp elimize verdiler :) ikincisinde arayıp hazırlıklı gelin servise çıkacaksınız dediler 3 günde 1. Basamak yoğun bakımda kaldı 
0 oy
(443 puan) tarafından
37+5te 2650gr doğdu 8 gün küvezde kaldı canım ciğerlerinde su kalmıştı. Çok şükür şimdi iyiyiz 6buçuk aylık olduk 
(59 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun, maşallah
(443 puan) tarafından
Sağolun sizinkinin nesi var
(59 puan) tarafından
34 te doğdu. Solunum ve emme icin kaliyor
(443 puan) tarafından
Benimki de ilk doğdu hiç emmedi. Solunumu çok hızlıydı normale dönmeden küvezden çıkartmayız dediler. O sırada ciğerlerinde kalan su enfeksiyona çevirdi. Cuma doğdu çarşamba artık emzirmeye başladım. Tabi sadece serumla beslendiği için o ara sarılık da oldu. Toplam 8 günde çıktık çok şükür inşallah siz de çabucak çıkarsınız
(59 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Oğlum özelde oldu 13 gün kaldı emzirmeye gittiğimde taburcu edildi ikinci çocuğum devlette oldu yine oda solunum sıkıntısi vardı 2 gün kaldı bnde 2.gun taburcu oldum 3 gün sonra sariliktan yatırdı bir gece ben eve gitmedim anne otelinde kaldım ertesinde normale döndü çok şükür taburcu olduk yine 
(59 puan) tarafından
İkisi de erken mi doğmuştu
0 oy
(9,535 puan) tarafından
41 haftalık doğdu 1 hafta kuvezde kaldı ben anne otelindeydim alıp çıktım 
(1,248 puan) tarafından
Bende anne otelinde kaldım bence çok rahat ben azından emzirme saatinde gidip besliyorsn
(9,535 puan) tarafından
Aynen ztn süt için kaldım birde benim sevkti başka şehirden gitmiştim ama çok zor bir süreç Rabbim kimseyi yoğun bakım kapısında bekletmesin sanki nefes alamiyorsun yemek yiyince haksızlık yapmış gibi hissediyorsun 1 hafta o yoğun bakımda kaldı ben travma geçirdim pskolojik destek aldım şimdi 3 buçuk yaşında ama bir daha hamile kalmaya cesaretim yok
(59 puan) tarafından
Sizin neden kuvozde kaldı. Büyük hafta aslında
(9,535 puan) tarafından
Gebelik şekerim den dolayi

İlgili bir soru bulunamadı

405,982 soru

12,169,266 cevap

36,634 kullanıcı

...