Kizlar el isi yapiomusnz ? Bn igne oyasi yapiom bebisten firsat buldukca.patik bebek orgusu falanda yapiodum ama esime destek amacli sipars alip yapiorum.her ne kadar esim kizsada bn destek olmak istiyorum :)
Ne güzel canım eline emeğine sağlık.. ben bir ara amigurumi yapıyodum hamile kalınca bıraktım 3 aylık oldu oğlum daha da elime almadım :/ bir hobi bir uğraş insanı çok iyi motive ediyor
Bebegim icin battaniye örüyorum canm :)
Başlamak istiyorum baslayamiyorum cocuklardan bebişe battaniye örnek istiyorum bu yumuşak iplaerden
Bende kaynanama tulbent başladım kac aydir bitiremedim tığ oya yapıyorum
Ben bilmiyorm ama bilmeyi cok isterdim simdi merak sariyorm ama yapamazsin diolar cunku en ufak bi bilgim bile yok el islerinde
Vallahi bekarken heves edip elime bir kaç bişey almisligim var ama devami gelmedi hic :)
Her turlu el işi elimden gelir ne istersen biliyorum senin gibi sipariş alsam dişariyada yapiyorum iki takim çeyizlik lif yaptim verdim firsat buldukça patik oruyorum pek firsat olmuyor gunde bir çift orerdim eskiden
Hiç anlamam ki.Ben dikiş biliyorum annem den ogrenmistim bugün ogluma tulum diktim:) çok guzel oldu.
Bende yapıyorum :) amigurumi, keçe kapı süsü patik ne olursa şimdide kızçeme yapıyorum ^^ hatta @lorthobby instagram hesabım göz atabilirsiniz :)
Bu aralar örgüye merak saldım oğluma şapka yaptım şimdi atkı yapıyorum sonrada ev botu yapicam insAllah
Bende disari igne oyasi yapıyorum en sonda ilk kez kendime lohusalikta kullanayim diye yemeni yaptım doğumdan sonra sipariş gelirse yine yaparım insanın kendi parasını kazanması kadar güzel bir şey yok az da olsa
1,491,507 soru
24,372,138 cevap
348,098 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın