0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (1,248 puan) tarafından
Kızlar oğlum hasta 2,5 aylık kızım var inada geçmiş burnu tıkalı bir kaç kez serum fizyolojikle temizledim ama bir yerde okudum temizlemeyin yazmışlar ne kadar doğru uyumuyor da burnu tıkalı emziremiyorum tutamıyor Allah aşkına ne yapayım 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kullandm asiri olmama sartiyla kullabilirsn cnm kac doktora gittim su ana kdr hep oneriyorlar zten bebeklere yazik nefes alamiyorlar
-Reklam-
0 oy
(996 puan) tarafından
Doktorlardan daha iyi bilmiyorlardır diye düşünüyorum canım hasta olduğunda burnu tıkalı olduğunda bebegin üç saatte bir burnu serumla yıkanır yüksek yastık kullanılır uyurken bana doktorum böyle söylemişti internette gördüklerine aldanma burnunu temizlemezsen bu sefer de ciğerlere iner ve bronşit belki de zatürre olur Allah korusun bebeklerde böyle riskler çok yüksek o yüzden dikkatli olun internet ağzına bakmayın 
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Kuru soğanı kesip başucuna koymak da burunu açıyor diye biliyorum 
0 oy
tarafından
Şöyle ki mümkün olduğunca az yapmaya çalış. İşlem sıkıntılı bir işlem aslında. Otite neden olabilir. Burun içi tahriş ve aşırı kuruluk olabilir. Ayrıca burun içi florası da bozuluyor. Ama işte çocuğun beslenebilmesi ve rahat nefes alması da şart. 
0 oy
(5,824 puan) tarafından
Asil burun temizlemeden asla durulmaz hasta bile olmasa bile temizlemek gerekio burnu bebeklerin birkac ay tikanio hasta olmasa bile. 
0 oy
tarafından
Temizlemeyin derkenki amac hani bebekler zaten arada tıkanıyor gibi oluyor ama hapsurma ile atıyor hemen müdahale etmek gerekmez. Çünkü kendi kendine atmasi daha iyidir. Ama hasta olmuş tıkanmış çok sık olmamak şartıyla açılması lazım rahatsız olur.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 66 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bernakra (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Minnoşbiranne (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
24 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Nerosahmet (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
20 Kasım 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,011 soru

12,170,873 cevap

36,636 kullanıcı

...