0 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar 2 gün önce eşim durduk yere "Aşkım sen şimdi bu bebeği emziriyosun ya biz şimdi boşandık diyelim emiyo diye daha küçük diye bebegi sana mı verirler" dedi o kadar kötü oldum ki ağladım yani neden öyle bisey dedin durduk yere dedim merak ettim dedi sadece böyle biseyi neden merak etsin ki aramız çok iyi ilk bebeğimiz hersey çok güzel 3 senedir evliyiz asla böyle bisey demedi sormadı aramızda boşanma lafı dahi geçmedi tavırları herseyi çok normal ama daha yeni doğum yapmışım böyle soru sorulur mu Allah aşkına kac gündür uyku uyutuyorum paranoyak oldum heran boşancak gibi hissediyorum sizce ben mi abartıyorum yoksa böyle soru sormasın da bisey mi var siz olsanız ne yapardınız 

11 Cevaplar

+2 oy
(2,531 puan) tarafından

Bazı erkekler boş konuşmayı seviyor öyle akıllarına geleni pat diye soruyorlar. Bizler gibi ince düşünceli değiller :D

-Reklam-
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Bazı erkeklerin kafası bı gelir gider bence normal oyle bişey olsaydı aşkım demezdi direkmen soruya yolenirdi sen yeni doğum yapmsin emzriyorsun kedninj üzme bişey yok
0 oy
(3,863 puan) tarafından
Aynn haklısın lohusa insana denirmi o aman boş muhabbet yapmış bnde burada aldatmalari okuyunca her gece rüyamda aldatliyodum
0 oy
tarafından
Değmez sıkma canını ne güzel bir sorununuz yokmuş. Belki çevresinden birileri boşanıyor dur oda merak edip sormuş tur benimde bazen aklıma olmadık sorular gelir yani insanız olabilir her sorduğumuzu yapacaz diye bir şey yok 
0 oy
(681 puan) tarafından
Aranızda sorun yoksa oyle sormuştur canım bosver sıkma canini 
0 oy
(618 puan) tarafından
Bosanirsa bosansin emen çocuğun kimde kalcani biliyorsa bosansin hadi 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Neden ağlıyorsun ki boşanırsa boşansın ağlayacağına evet bana verirler sende ömür boyu yüzünü göremezsin başkalarına baba der deseydin bak bakalım bir daha durduk yere kalp kurabiliyor mu ayrıca bir evde hiç tartışma olmaması bir eşin herşeye evet demesi mükemmel evlilik anlamına gelmiyor ki canım boşanmaktan korktuğunu bu kadar belli etme bende eşimden ayrılmak istemem Rabbimde ayırmasın ama bunu ona belli etmem lafımı söyler çekilirim sende üzülüp sütünü kaçırma bebeğine odaklan sadece 
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Patavatsız =)) laf olsun torba dolsun =)) ciddiye alma bence 
0 oy
(10,151 puan) tarafından
Ne kdr çok kafana takmissin günlerce uyumamak ne demek ben olsam o an onu sinir edecek birşey derdim konuyu kapatırdim

bence abartmissin 
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Yoook be boş boğazligindandir o.Ben de bazen cok yaparim öyle eşim kızar hatta.O an sacma sapan aklima gelir sorarim dan dan bir amacim olmaz da yani.
0 oy
(829 puan) tarafından
Canım sorsaydin niye öyle dedi diye 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 581 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 445 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busranrkscu (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 541 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kardelen.kardelen (77 puan) tarafından soruldu

411,412 soru

12,384,575 cevap

43,436 kullanıcı

Kategoriler

...