0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oruçtan önce gün içinde 74.500 75 falan geliyordum 2 hafta dikkat ettim ve filtre  kahve  ile destekledim şuan  72 cikiyorum sabah aç karnina bana başka tavsiye verebilecek varmi yada bi kür falan artik cok sikildim bu kilomdan 

6 Cevaplar

0 oy
(1,340 puan) tarafından
Ramazanda oruc tutuyorsaniz  sahurda hurma ceviz yogurt yiyebilirsiniz. Ya da ramazandan sonra hurma diyeti tavsiye ederim. Ben sene de bi kere falan yaparim 5 günde yaklasik 4 kiloya kadar gider. 
tarafından
Hurma diyeti baya zormuş canim ama deniyecegim cok teşekkür ederim
(1,340 puan) tarafından
Ilk basta 3 gün dene istersen 5 gün uzun gelirse.  Dedigim gibi sahurda hurma yiyip zayiflayan arkadasim vardi. Ama ben ona cesaret edemedim daha  ama yapabilirsen hurma diyetini memnun kalirsin. Insallah kurtuluruz su kilolardan. Rica ederim.Hayirli geceler‍
tarafından
Allah razı olsun canim denicem hayırlı geceler
(1,412 puan) tarafından
30 kg nasl verdinz. Benmde söyle bi 20 kg fazlam var
(1,340 puan) tarafından
@Birhilall Birden olmamisti iki sene mi falan aldı dogrusu ama her günüm diyetle dikkat etmeyle gecmedigi icin. Bu yorumda bahsettigim seyleri ara ara yaptim. Aralıklı oruç diyetini yapıyordum genelde. Bi de her gün yürüyüş ya da evden cikamiyorsam youtube dan leslie yapiyordum bak bu da cok iyi geliyor. Bi ara kalori hesabi yapip beslendim. Verdim geri aldim bi sure sonra tekrardan basladim falan süreç uzun ve zorlu ama sonuç güzeldi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sade filtre kahvenin faydasını gördün mü ? 

Benimde zayıflamam lazım :/
tarafından
Üstteki yorumlarda var canim bi bak istersen bende netten baktım şimdi baya kilo veren var kesinlikle denenmeli bence
tarafından
Evet gördüm denemek lazım :) kilo başa bela
tarafından
Hemde nasil yapıştı kaldi gitmiyor
(1,340 puan) tarafından
Kızlar filtre kahveye alternatif tarçınlı kahve de ise yarar. Sabahları kalkıp ac karnına ilk bi kahve 1 saat sonra kahvaltı. Ama bende adet geciktiriyordu düzenli yaptigimda. Ama yaglari yaktigina da inaniyorum. Kilo verecem diye niyetlendigimde her gün iciyordum yani
tarafından
Evet canim onuda duymuştum ama icemedim onu filtre daha iyi geldi içine birde yarim limon sıkıyorum aciligini aliyor biraz
0 oy
(18,876 puan) tarafından
Emzirme döneminde değilsen maydanoz kürü falan yapiyolar. Kabak detoksu falan. Ben yapmadım ama bı araştır istersen. 
tarafından
Maydanoz kaynatip iciyordum ama cok etki etmedi canim kabak detoksunada bakayim bi cok sagolasin
0 oy
(820 puan) tarafından
Kalori hesabi yap mutlaka . Yakamayacagin bir lokma ekmeği bile yeme .
tarafından
Kararliyim canim cok dikkat edecegim sonuca ulaşırım inşallah
(820 puan) tarafından
Tabiki ulaşırsın
Sadece kararlı ol Allah kolaylık versin
tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Geçen sen tam bu kilodaydim canm ramazanda 74dum hiç sahur yapmadan tuttum 72 oldum kuzum sonra abur cubur hayatımdan çıkardım normal yedim hiç dikkat etmedim ekmek fekan ve çocuğun peşinde koşarken 62yim şuan valla ama tabi ne zmn abur cubur yesem çikolata cips felan hemen bı ayda alırım 4_5kilo valla tavsiyem su abur cubur yeme sadece verirsin eğer toridlerde sorun yoksa kolay veriliyor
tarafından
Abur cuburu kestim canim eskiden hep alir yerdim şimdi yemiyorum arada cocugum bazen yerken bi iki aliyorum o kadar inşallah bende sonuca ulaşırım
(1,063 puan) tarafından
Yeme kuzum bak fayda görcen soylim ben zayıfladım herkes zayıflar yani metepozlimam çok yavaş bide benim
tarafından
Ay inşallah canim yaza biraz zayıflarım
0 oy
(7,982 puan) tarafından
Spor+diyet başka çare yok. Sadece diyetle verilen kilolar genelde geri alınıyor spor şart ve insanı çok motive ediyor
tarafından
Bakayim canim yarin basliyorum bakalim hadi bismillah teşekkür ederim tekrardan ☺️
(7,982 puan) tarafından
Ben spor salonuna gidiyorum ilk günler eziyet gibiydi şimdi aşırı zevk alıyorum çıkasım gelmiyor aslında spor çok güzel bir şey
tarafından
Senin dediğin sporu yapacagim canim spor salonuna gitme gibi bi şansım yok cocuklar küçük olduğu için ama evde yapabildigim kadar yapacagim
(1,340 puan) tarafından
Hadi bakalim Allah kolaylık versin. Yaparsin sen gider o kilolar :)
tarafından
Sağol canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 378 göst.
0 oy
10 cevap 173 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fatma.elifrana (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
2 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayasa (1,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 262 göst.
28 Mart 2023 Aile kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu

405,741 soru

12,159,033 cevap

36,600 kullanıcı

...