0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (1,141 puan) tarafından

Birçok güzel anne gibi ben de kızımın yemek düzeninden acaip rahatsızım.  Kızım 1.5 yaşında ve 8.400 kilo. Mama dışında birşey yedirip içeremiyorum.  En dayanamadım doktora götürdüm.  Doktor kan değerlerine baktı hepsi normal hiçbirinde düşüklük yok. Polivit ve zinco diye iki şurup verdi. Haricinde ;

- Günde iki defa dışarı çıkaracaksın 
- Akşam 9 da uyutup sabah 7 de kaldıracaksın 
- Günde 3 öğün bol proteinli yemekler yiyecek 
- günde 3 ara öğün meyve yedireceksin
- gün içinde de en az 2 kere uyutacaksin
- kahvaltı da 1 bardak süt  yumurta ve peynir yedireceksin dedi . Bir çocuğun uyku düzeni olmazsa ondan yeme potansiyeli bekleme dedi . Bende doktoruma uyup elimden geldiği kadar uykusunu düzene soktum ilk iki gün güzel yedi şimdi ne versem yine yemiyor ve zorladigim zaman kusuyo.  Az az sık sık yedireyim diye uğraşıyorum  toplasanız bir günde 1 kase birşey girmiyor boğazına . Bol bol su içiyor artık yoruldum ne yol izlesem ne etsem şaşırdım.  Aynı durumda olup farklı yol izleyen var mı..? Allah rızası için bana da yardımcı olun.  

Hepinizi çok öpüyor hayırlı ramazanlar diliyorum <3

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mama yi komple kes 

Benim oğlum emiyordu beni hicbisey yemiyordu bir buçuk yaşında sütten bir kestim herşeyi düzene girdi sürekli ağlayan emen uyumayan bebek normallesti
(1,141 puan) tarafından
Nasıl keseyim kademeleri nasıl ayarlayam yardımcı olursan sevinirim
tarafından
Ben direk kestim hiç kademeli gitmedim memeye bağımlı çocuk 3 gün ağladı sonra alıştı eline mevsim meyveleri veriyordum kemiriyordu dışarı çıkarıyordum yorulunca uykusu geliyordu eve getirip unutuyordum
(1,141 puan) tarafından
Yarından itibaren bu dediğini de deneyeceğim
tarafından
İnşallah faydasını görürsün bende eltimin tavsiyesiyle yapmıştım hiç inanmamıştım hayatta kesemem diyodum ise yaradı İnşallah sizde de ise yarar

Arada özelden yaz
-Reklam-
0 oy
(20,813 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benimde Alparslan üşütmüş hiç birşey yemiyor delircem
(1,141 puan) tarafından
Allah seninde yardımcın olsun çiçeğim çok geçmiş olsun
(20,813 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde curious (1,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zeynep1314 (174 puan) tarafından soruldu
0 oy