Ben şener şenin videoda dediği gbi istemiyorum çalışmak ben bu dünyaya eşşek gbi çalışmayamı geldim yav dünn dipköşe temizlik yaptık bugün ev yine aynı sürekli dağılıyo ay orucm enerjimdee yok toplamıyom ulen çocuklarda hasta valla psikoloğym bugün berbat sizde durumlar nasıl akıl sağlığını koruybilen varmı
Çocuklu ev dağılıyor canım hepimiz aynıyız...ben bayrama yakın yapıcam komple temizlik inşallah. Çünkü dediğin gibi tekrar dağılıyor kirleniyor. Ruh halime gelince onu bende çözemedim Dışarı çıkmak istiyorum ama aslında istemiyorum. Kalkmak istiyorum ama aslında oturmakta istiyorum
Her gün temizlik diğer gün yine aynı
Liseden arkadaşım gelecek iftara bugün işim Cook dün gece spora gittim bacak ağırlık yaptım biraz bacaklarım pertingo oldu bu halde nasıl hazirlik yapacam bilmiyorum :D
Dun aksam cok kacirmisim yemegi sabah fazla vikti kilom moralim sifir sifir sifir sifir ) vicdan azabi cekiyorum
Kanka ruh halim degilde kendimi anlatam sen ruhumu dusun gece sahura kadar uyumayan sahurdan sonra saat basi kalkan 12de tamamen uyannan 1saat boyunca sallayip uyudu diye yerine alirken minnik yatak gicirtisiyla sanirsin saatlerce uyumuscasina aninda uyanan tam kizacakken gozlerini bocuk bocuk yapip suratina gulen bide yeni guncellemelerle dil cikarmayi puflamayi ogrenen bisey var evde uyutmaya calisirken yedigimdepiklerde cabasi
Güzelim pazar yazılmamış kanundur evin her yeri dağılması lazım
Hopppaaas hadi bakiyım
Çocuk diş çıkarıyo
1,492,863 soru
24,392,455 cevap
349,404 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın