Merhaba kızlar, benim onceki postları bilen okuyan vardır belki. Eşim tarafından defalarca aldatıldım ailem sahip çıkmadı çocuğun var dediler evine bakmiyormu dediler oda doğru yolu bulur biz millete ne dicez kendin seçtin dediler 2 bucuk yıllik evliyim. İlk yakaladigimda bir numarayla sık sık konuşmalarını gördüm telefon detayında ama hep kısa konuşmalar vardı. Sonra araştırdım kadın çıktı dedim eşimle ne konuştun dedi ben konuşmadım eşim konuşmuştur dedi ama yalan bundan 1-2 ay geçti Google geçmişinde baktım o kadın tiktok hesabından eşime biseyler yollamış bizimkide bakmış duygusal aşk dolu videolardi. Hesap sordum yok öyle bişey dedi. Kadına hesap sordum inkar etti en sonunda ozaman eşine sahip çık dedi. Bu olay geçti başka bir kadın çıktı ortaya oda evli çıktı onunlada mesajlarını yakaladım cinsellik konuşmuşlar. Yalvardı yakardı yok dedi dalgasına yazdım dedi. ama kadın kabul etti eşinle yattım dedi. Evi terk ettim gittim annem birgün cekemedi beni. Geri döndüm lanet olsun diyorum neden döndüm sonra yine yakaladım biriyle ama içerik yakalayamadim şifre değiştirmişti bir kadın Instagram'da sadece kaldırdım yazmıs üstten bildirim geldi bende dedim şifreyi aç göster hemen sildi etti biseyler yaptı. Kadının Instagramina baktım oda evli çıktı ya lanet olsun diyorum bu benim kaderimmiydi. Bide küçük ilçede yaşıyorum. O evli kadınları görüyorum bugun parka gittim bitanesini gördüm. Hemen eve geldim moralim alt üst oldu ya napicam ben. Aileme gidemiyorum babamla kavgaliyim. Ezik gibiyim resmen. Hayattan soğudum.