0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (2,385 puan) tarafından

55 kiloyla başladım Ramazan'a. Ben galiba böyle yersem alacak gibiyim :)

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben ilk gün tek tutabildim dünde tuttum tam iftara bir saat kala hastalandım malesef ve bakalım benim sonrası ne olacak pek iştahım yok nedense 
(2,385 puan) tarafından
Açılırsın canım ilerleyen günlerde
tarafından
Aman Allah korusun açılmasın kiz ☺
(2,385 puan) tarafından
:)) vermeye mi çalışıyorsun
tarafından
Evet canım 70 olmuşum Allahim bi 10 kilo gitse keşke ☺
(2,385 puan) tarafından
Aaa inşallah verirsin o zaman :)
(820 puan) tarafından
Hulyaaaa az kaldı sana yetisecegim.  Dün ölçüme gittim 75.500 :))  m beden spor tunil giyiyorum artık ayol 50 beden yada 3xl değil;)))
tarafından
İnşallah ama ramazandan sonra verecem İnşallah ☺
tarafından
Ohhh ne güzel tubacım azcık kendime geleyim senin başını şişirecem bakalım bana azcık tüyo lazım ☺ hade bakalım inşallah hedefine ulaşirsin canım
(820 puan) tarafından
Ne demek kız her zaman:) son 15 kaldı hülya ya valla bir daha fazla 1 lokma yemeyecegim :)))
tarafından
Ayy vallahi iradene hayran kaldım kız ne güzel darısı benim başıma ama iradem sıfır benim
(820 puan) tarafından
Benim de öyleydi.  Ama hayatimi obez bir karı olarak geciremezdim.  Senin falan fazlan yok ki :))) 10 kilo ne kiz :(
tarafından
Bu gidişle ben obez olacam sanırım emzirmeye bahane ediyordum o da bitti ama gerçeği eskisi gibi iştahım çok yok bakalım ramazanı bir atlatayım da Allahin izniyle başlıyacam şu 10 kiloyu vermem lazım bir de benim çok afedersin kabızlık sorunum var kuzum yaa ona çare bulamadım neler denedim yok bence ondan da şişiyorum
(820 puan) tarafından
Sağlıklı beslensen o sorunun çözülür canım hep doğru beslenmemekten bej şimdi diyorum ne çok şey yiyormusuz ne gerek varmış
tarafından
Demi canım doğru diyorsun vallahi ama eskisi gibi eve abur cubur falan da almıyorum çok tatlı isteğim olduğu zaman hemen bir hurma yerim o beni kesiyor baya evde de eskisi gibi hamur işi yapmıyorum bakalım çoktandır kiloma da bakmadım ☺
(820 puan) tarafından
Çok fark olmuştur canım ya. Valla ben kendime gelmeye başladım canım
tarafından
Ama maşallah sen baya iyi vermişsin canım ne güzel helal olsun vallahi
(820 puan) tarafından
Ay kuzum ya 1 kilo daha versem işte tam 30 :) ama daha çok var inşallah çocuklarımın doğum gününe 60 kilo olacağım ❤
tarafından
Vallahi helal olsun canım azmine iradene bin maşallah ❤ verirsin Allahin izniyle onca kiloyu vermişsin kalanı da verirsin sen yaparsın
(820 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum ya sagolasin.  Ben hep 65-75 arasiydim 60 a ilk olacak :)
tarafından
En güzeli 60 ama ahhh 60 ahhh hamile kalmadan önceki kilom ☺ senden de canım benim
-Reklam-
0 oy
(2,532 puan) tarafından

Ben de 53 le başladım. Ama böyle biter benim ki. Kilo alacak kadar çok yemiyorum verecek kadar da acıkmıyorum :D

(2,385 puan) tarafından
Aslında bende çok acıkmıyorum ama iftarda baya yiyorum :)
(2,532 puan) tarafından
Ben normalde de az yeyip sık yiyen biriyim asla öyle çok yemek yediğimi bilmiyorum :) zayıf kalmanın sırrı da bu aslında
(2,385 puan) tarafından
Bende çocukların peşinde koşmaktan eritiyorum. Benim de sırrım bu:)
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Ben alıyor gibiyim ama sadece ilk gün oruç tuttum :) sonrası ne olur bilmiyorum :) 
(2,385 puan) tarafından
Aman almayız inşallah
0 oy
(12,852 puan) tarafından
Inşallah vereceğim ;)) 
(2,385 puan) tarafından
Hadi inşallah:)
(12,852 puan) tarafından
77 ile başladım dün tartıldım 76 olmuşum 3 günde inşallah böyle devam ederse 6 kiloyu da versem yine iyi
(2,385 puan) tarafından
İyi vermişsin valla
0 oy
(10,508 puan) tarafından
Ben dikkat etmeye Cook saldirmamaya calisyom ama tatlı batağına çok fena düşüyorum. Normalde diyetteyim :D
(2,385 puan) tarafından
Diyet yapmak çok zor ya
(10,508 puan) tarafından
Zor evet ama zayıf olmak zayıf kalmak istiyorum
(2,385 puan) tarafından
Çok şükür kilo sıkıntım yok

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 330 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.
24 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleksone (2,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 139 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 275 göst.

412,906 soru

12,431,601 cevap

45,689 kullanıcı

Kategoriler

...