Kızlar yuvam için dua edin nolursunuz yıkılmasın yuvam ortada bi çocuk var eşim adı soner benimde Ümmühan biliyorsunuz bizim için ayetel kürsi okuyun bol bol
Bnim oglumun adida soner cnm ins bozulmaz yuvaniz Allah esinle araniza bol bol sevgi muhabbet versn
Rabbim aranızdaki muhabbeti sevgiyi saygıyı arttirsin İnşallah hayırlı sağlıklı huzurlu Rabbime layık bir kul Peygamber Efendimiz e layık bir ümmet olacak şekilde aile yaşantıniz hayatınız ve öteki tarafınız olsun İnşallah
Bugün persembe gecesi. Bol bol "Ya vedud" cek kuzum. Hatta yaptigin yemegi koyduğun suyun üstüne bile oku ufle Ya vedud diye.
Hayirdir cnm noldu...
Hakkıniz da hayırlısı ne işe o olsun
Okudum canım rabbim yardımcınız olsun huzurlu bir yuvanız olsun inşallah.. bende dardayım sende bana dua edermisin..
Allah yardmcin olsun esin bu kadini nerden buldu nezamandr konusuyo ayrica
Olay ne canim ozel degilse RABBİM esinesana karsi sevgi saygi anlayis merhamet nasip eylesin kurban oldugum RABBİM kimseyi yuvasinda huzursuz etmesin insallah
Okudum canım Rabbim yuvana huzur versin kimseyi mağdur etmesin inşallah dualarım seninle sende güçlü kal..
Allah hakknzda hayrlisni nasip etsin seytana uyan yuwasni yikan eslerne siddet uygulayan adam müswettelerini hidayet etsın cok okudum bu sitede yorumlardan cikardgm hadi bi kadin hatali iki kadin hatali ama hepsimi hatali yok böyle bisey kesinlikle eşlerinin kıymetini bilmeyen bska sitelrde her adama yazan kasarlardan zewk alabilecek kadar karaktersz namussz şerfszlikten baska bse degil
Allah bu mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine yuvana huzur nasip etsin inşallah hayırlı olanı nasip etsin.islah eylesin
Bende bunu bir kere degil iki kere yasadim resmen beni arayip bosanda defol git dediler. Allah boyllerinin belasini versin insallah. Ama suc sadece onlarda degil koca bozuntularindads var. Biz kadinlarda cocuk deyip oturuyoruz. Allah kimseyidr geri baba evine muhtac etmesin orasida cok zor. Rabbim yardimcin olsun kocanada akil fikir versin tez zamanda islah etsin insallah.
Canım çok üzüldüm :( Allah böyle kadınlar bin türlü belasını versin şu cuma gününde inşallah canını sıkma selevatı tefriciye diye bi dua var internette bulabilirsin ondan oku canım
Okudum canim şu mübarek cuma gününde kimin ne sıkıntısı derdi varsa gider inşallah Rabbim kimsenin yuvasını bozmasin inşallah
1,491,116 soru
24,367,570 cevap
347,685 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın