0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından kapalı
5 haftalıkken adem kanaması gibi kanaması olan varmı benim 2 gündür devam ediyor kanamam
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
(19,491 puan) tarafından
Doktora gitmelisin bence.
-Reklam-
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Doktora gittin.i canm korkutmak istemem ama 6. Haftamda kanama ile dusuk yapmistim
(3 puan) tarafından
Kan değerleri çok düşük çıkmış düzen 2 gündür adet olur gibi kanamam var sancım falan yok
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Düşük yapiyo olabilirsin. Hastaneye gitmek için ne bekliyorsun
(3 puan) tarafından
Kanım çok gusül çıkmış yarın tekrar kan vericem
0 oy
(3 puan) tarafından
Gittim kan verdim kan değerleri çok düşük çıkmış yarın tekrar kan vericem bu şekilde  olan varmı diye merak ediyorm
0 oy
tarafından
Benim öyle oldu adem kanaması ne bilmiyorum ilk defa duyuyorum ama 5 haftalık leke şeklinde gördüm doktora gittim iğne yaptılar ilaç veriler düşük riski dediler iki hafta sonra da düşük yaptım :-(

İnşallah sende öyle bir şey olmaz 
(3 puan) tarafından
Lekenme değil adet oluyorum sanki 2 gündür doktor tekerar dan kan ver dedi belki kimyasal gebelik olabilir dedi bazıları hallmileleligin üstünde adet görüyorlar ya merak etim öyle olan varmi
tarafından
Anladım bilemedim şu an ben leke şeklinde görüyordum ama sen yinede yarın yada şimdi imkanın varsa git
(3 puan) tarafından
Yarın sabahtan aç karnına kan vericem hayırlı solsun insallh genelde düşük yapanlarlar çok sancı çekiyorlar sancım yok ama ben
tarafından
Öyle deme ya benim bebeğim düştükten sonra sancım başladı amacım seni korkutmak değil kesinlikle rehavete kapılma diye söylüyorum hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Kesinlikle normal degil.doktora gitmelisiniz
0 oy
(914 puan) tarafından
Senin kan vermen değil senin acil olarak doktoruna gozukmen lazım bence kanama normalde olabilid anormalde ama yoğunsa acil doktoruna gitmelisin

İlgili bir soru bulunamadı

408,388 soru

12,269,315 cevap

37,553 kullanıcı

Kategoriler

...