0 oy
148 göst.
Aile kategorisinde (2,994 puan) tarafından

Bugun bol kosusturmacali gun oldu kardesimin salon kaporas9 gelinlik kaporasi derken mecal kalmadi yatmadan bari kucuk bir oyunla sonlandirayim dedim fakat oyynu tam yapamadigim icin cok ilgisini cekmedi 5 dk dahi surmedi ozensiz oldu birazda 

Sizlerin sahur hazirligi ramazan nasil geciyo

image

2 Cevaplar

0 oy
(1,816 puan) tarafından
Reglden çıksam titacam da bitmiyor tam bitti diyorum yikaniyorum tekrar oluyorum doğumdan sonra normal mi bilmiyorum çok tutmayı istiyorum
(2,994 puan) tarafından
Bem 6 ay kadar regl olmamistim ondan sonra olmaya basladigimda 2 3 ay biraz uzamisti regl suresi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Güzel geçiyor, ama dün gece sahura kalkamamisim, hatta Kayın annem aramış, beni kaldırmış, bende kalktık demisim tekrar uyumuşum, işin garibi annemle konuştuğumu hatırlamıyorum, çok pis uyku sersemi olmuşum, sahursuz oruc tutmak heleki karnimdaki bebisle elhamdülillah geçti, yemek yiyince bebis hareketlendi :)

(2,994 puan) tarafından
Allah kabul etsin hamileyken insamda uyku hali cok oluyor ramazam haliyle zatn normal.insamlarda da agirlik oluyo en iyisi bisiler atistirip uyuyun garanti olsn bebos ac kalmis kiyamam
tarafından
Allahin yardımı bende öyle yapmisim, ama cok kotu oldum orucu açınca ayagimin alti alev topu gibi yanmaya basladi ellerimde aynı şekilde, yarın tutmayi düşünmüyorum, sinirlenmeye felanda basladim, kendimi taniyamaz oldum :)) gerginlestim orucu açtıktan sonra. Gelip gidip sıvı birseyler tüketiyorum, inanirmisin suan yogurt çorbası içiyorum bu saatte :)
(2,994 puan) tarafından
Oh oh afiyet sifa olsun kuzucuga hic strese girmeyin Rabbimiz mazur goruyor kalbini biliyor dinimiz kolaylik dini kendini de en cokta bebisin iyiligi icin
tarafından
Aynen öyle, şuan sahura kalktım eşime felan sahur sofrası kurmak için, midem varya cokk kötü olmuş, o yoğurt corbasini içip üstüne yatmak çok kötü yapmış midemi, ya hemen uyumamaliydim yada o vakitte icmemeliydim , mideeeeeeeem :(((((

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,127 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,126 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (9,391 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 536 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu

405,628 soru

12,153,799 cevap

36,584 kullanıcı

...