0 oy
704 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Bazen gerçekten evlenmseydim bekarlığa sonuna kadar yasasaydim diyorum.o da şu sekilde öyle günaha girecek halimiz yok da.okuma hedefim hiç yoktu lisede şanssızlıkla istemediğim bölüm okudum ve okuldan soğudum.lise.bitip kuran kursuna gittim vakit kaybetmemek için.devaminda çalışırdım kendi arabamı alırdım anneme babama bakardım her şeyin en iyisini almak isterdim onlara annem genç benim ona arkadaş olmak isteidig her yere götürmek isterdim babam işinden sebep pek fırsat bulamıyor çünkü.kardesim askere gidecek okkalı bir sünnet eglentisi yapmak isterdim ona ablasıyla oynasın kınasıni yakmak isterdim yine yakarım da hoş.ne bileyim iş çıkışı arkadaşlarla vakit gecirirdik.vs.vs.bitmez şeyler.cok şükür halimize yine de şikayetim yok ne eşimden ne hayatımdan.

25 Cevaplar

0 oy
(13,606 puan) tarafından
30 yaşımda evlendim iyi ki de hayatımı yaşayıp öyle evlenmişim hiç bir pişmanlığım yok bu yüzden erken evliliğe karşıyım ben 
(1,622 puan) tarafından
Aynen kesinlikle çok haklısın o zmaanki genç kafası işte özenti mi oluyor kafa Leyla oluyor bilmem
-Reklam-
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Valla beni anlatıyorsun ne vsrdı da 21 yasında evlendim sanki 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Bende çok erken yaşta evlendim. Evlendiğim için yada eşimi seçtiğim için pişman değilim hamdolsun. Ama keşke daha geç evlenseydim hayatımı yaşasaydım diyorum 
0 oy
(18,352 puan) tarafından
Okudum atama bekledim bekledim atandım hemen evlendim benimde en büyük keşkem bu aileme faydam olmadı kendime gezme tozma yapamadım ama 30 yaşımı ancak buldu kendi paramı kazanmam 
(1,622 puan) tarafından
Evet benim de aileme faydam olmadı hiç bı çorba yapmış değilimdir sadece ev işi haoardim yemek işine girmezdim kahvaltılık hazirlardim sadece bilmiyordum zaten yemek yapmasını
(18,352 puan) tarafından
Nişanlanınca yaptım ben onlari
0 oy
(7,824 puan) tarafından
Bende 28 yasimda evlendim. Gezdim yedim işte istediğim saatte uyudum uyandim. Yemek yapma derdi yok temizlik yok çalışıyordum zaten arkadaş ortamım sevgilimle her yere giderdik gezerdik turlara katilirdik evlendik ne oldu 2 buçuk yıldır evleyim 10 aydır çocuk bak uyku yok 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 497 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
13 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.

410,728 soru

12,358,463 cevap

41,267 kullanıcı

Kategoriler

...