0 oy
1,059 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Derdimi paylaştığım beni anlayabilen bilen kadınların hemcinslerimin burada olması beni çok mutlu ediyor..6 aylık hamileyim Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin ilk annelik duygum ama dolu dolu yaşayamıyorum bazı şeyler beni çok üzüyor.Deprem bölgesinde oldugumuz için bir süre kayınvalidemlere geldik baştada belirttigim gibi ilk annelik duygum ve ister istemez tecrübesizlik oluyor.Mesela bebegimize bisey alacagımız zaman hemen eşim annesinde soruyor anne bu nasıl anneside begenirse onay veriyor begenmesse bunun rengi böyle olmasın şöyle olsun filan diyor bebegime puset örtusu filan yaptırıcam onun rengine o karar veriyor eşim sürekli annesine soruyor ikisi karar veriyor annesi onaylarsa eşimde onaylıyor bana hic bisey sorulmuyor ve bu benim çok agrıma gidiyor eşim beni çok seviyor cok deger veriyorr ama annesine sormadan biseye karar vermiyo bu beni çok uzuyor.Anneside eşime öyle bir süre orda kaldık eşim arkadaşlarıyla çay içmeye gidecek annesi 11 de evde ol gecikme kimle gideceksin ben bisey demeden o atlıyor herşeye eşim gidince bana sen ne rahat kadınsın diyorr eşini gönderiyosun diyor gercekten çok bunaldım hamilelikten dolayı mı bilmiyorum ama ruhumu daralttılar çok sessiz bir yapıya sahibim hic cevapta veremiyorum ezildikce içime atıyorum sizde bu durumları yaşadınız mı ?

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annesi şu saatte evde ol diyince yada bir şeye karar verince müdahale etsene hemen . Karisi benim de yada bu bebegin annesi benim ben karar vereceğim siz sadece fikir verebilirsiniz de. Sen sessiz kaldıkça tepene çıkan daha çok olur sonra da bu saf ***** derler.
-Reklam-
0 oy
(152 puan) tarafından
Canım bunda birsey yok fikirlerini söylerler sen kendi istediğini alırsın gene senin dediğin olur onlar konuşsun dursun şimdi ben birsey demek istemiyorum kaynanana sonuçta bende hamileyim  ilk gebeligim 8 aylık ve erkek sanırım çok seviyorum çocuğumu kim bilir biz nasıl olcaz o yüzden takılma bosver bunlar çok küçük şeyler 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 500 göst.
25 Eylül 2020 Diğer kategorisinde FatihinZeynebii (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 473 göst.
0 oy
12 cevap 754 göst.
0 oy
2 cevap 466 göst.
12 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde karaa (52 puan) tarafından soruldu

Kategoriler