Hayatta çok hatalar yaptim. Aslında üniversiteye kadar herşey çok güzeldi üniversite son sınıfta biriyle tanıştım ailem istemedi ısrarcı oldum sonra onun hatasını farkettim terk ettim onu. Daha sonra başka biriyle tanıştım ailem onu da istemedi ben çok sevdim onu çok iyi biriydi ama ailem ailesini sevmedi ısrar ettim nisanlandim ailem nişanı attı aylarca ailemi ikna etmeye çalıştım olmadı çok kavgalar ettim ailemle olmayinca bıraktim sonra hayatımın en büyük hatasını yaptım ailemin istediği kişiyle evlendim bir oğlum oldu çok üzdü çok acı çektirdi hüsranla sonuçlandı. Bu süreçte de hep ailemle kavga ettim. Keşkeee.... Keşke hiç gönül işlerine kalkişmasaydim keşke sadece okulumu okuyup atanıp calissaydim tek başıma bir hayat surseydim aileme maddi destek olsaydım annemi gezdirseydim tatillerde goturseydim yeğenlerimle bol bol vakit gecirseydim özgür herkesin yardımına koşan bir kadın olsaydım. Bu hayatı sil baştan yaşamak istiyorum bu benim yaşamak istediğim bir hayat değil çok üzülüyorum bazen hayatım çöpe gitmiş boşa harcanmis gibi hissediyorum 28 yaşındayım 28 senem üzülerek ağlayarak korkarak geçti. Bundan sonrasını istediğim gibi yaşamak istiyorum ama artık hiç hevesim kalmadı