0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10 puan) tarafından

2 hafta once teshis konuldu agridan duramiyorum yerimden bile kalkamiyorum annemlere geldim cocuklarima annemle kardesim bakio bu hastaligi yadayan var mi aramizda bu agrilar ne zaman gecicek yada kalici bsry mi yardim edin nolur cok zor durumdayim:(

7 Cevaplar

0 oy
(8,297 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun nasıl bir hastalık bu ya neden olurki salgın felanmi var
(10 puan) tarafından
Amin canim basit bi ishalle basladi cok berbat bsey Allah kimseye verm3sin
(8,297 puan) tarafından
İlaç fln vermedimi doktor gecmiyomu ya 2 hafta olmuş
(10 puan) tarafından
Asacol diye bir ilac bide lavman verdi ama hic bi sekilde bi faydasi yok 26 haftalik hamileyim bide
-Reklam-
0 oy
(118 puan) tarafından
Annemde vardı kanama oluyordu öyle farketti 
(10 puan) tarafından
Nasil oldu anneniz peki gecti mi devam edio mu agrisi cok var mi
(118 puan) tarafından
Annemin geçti ağrısı vardı önceden kanaması vardı daha çok sabahları saf zeytinyağı iciyordu ona ilacı bırak dedi doktor iyilesince
0 oy
(3,928 puan) tarafından
Allah şifa verir inşallah geçmiş olsun 
(10 puan) tarafından
Amin cok sagol
0 oy
(4,719 puan) tarafından
Rabbim şifa versin cnm yemene içmene dikkat et
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Benim eşimde onun şiddetli versiyonu chron hastası bu hastalığın atak zamanlari var. Atak dindirilmezse aylarca acı çekersin. Biyolojik ilaçlarla dindiriliyor. Perhiz yapmalısın her yiyeceği not etmelisin. Bizde domates salçası yok soğan yok sarımsak yok tamamen eşime göre yemek pişiriyorum. 
(10 puan) tarafından
Dokunacak seyler yemiyorum zaten
(1,737 puan) tarafından
Zamanla normalde dokunmayan şeyler atağa sebep oldu eşimde o yüzden yiyecek notu tutmalisin diye yazmıştım. Balık yedi 3 gündür atak durumunda  yaklaşık 8 yıl oldu teşhis edileli zamanla dokunan yiyecekler artiyor
0 oy
(20,286 puan) tarafından
Arkadaşımın hastalığı :( çok geçmiş olsun Allahım şifa versn
0 oy
(335 puan) tarafından
Benim esim de o hastaliktan zaman zaman atak donemi yasiyor üniversite okurken dışardan yemek yiye yiye olmus. Lavman ve pentesa diye hap var onu kullaniyor çok şükür iyi su an. Disardan yemek yemiyor susam yiyince rahatsiz oluyor ev yemegi yemen lazim yiyip ictiklerine de cok dikkat et kendine neyin dokunup dokunmadigini bilirsin

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 428 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
22 Ocak 2021 Aile kategorisinde Hmzylm1525 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
22 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nil Oya (2 puan) tarafından soruldu

405,850 soru

12,163,525 cevap

36,614 kullanıcı

...