Kızlar ben 18 haftalık hamileyim. Daha aşermek nedir bilmiyorum canım bi şeyler çekiyo görünce falan ama yersem yiyorum yemezsem unutuyorum. Böyle aklıma bi şey düşüp de illa yiyim diye boğulmuyorum. Herkes çevremde şöyle aşerdim böyle öldüm sen ne aşeriyosun diyolar ben de su diyorum gülüyorum sudan başka hiçbir şey aşermiyom
Bende daha asermedim 4 aylığın aşırmadım ama kızımda deli gibi asermistim
Bazilari abartiyor ve krizi firsata ceviriyor
Ama asermek resmen gozunun onunden gitmemesi ve baska bisey dusunemeyecek kadar o seyi isteme durumu. Onun disinda caninin cekmesi normal hamileeligin verdigi istahtan olabilir yani daha aşermemişsin ama aserirsen anlarsin nedemek istedigimi
Ben de aserme nedir bilmez simariklik yaaaa derdim 38+3 te parol hapı vardı önümde Allah'ım onu çiğnemek için kafayiii yedim kafayı internette hap çiğnemenin çok zararlı olduğu yazıyordu ağla ağla içim çıktı o derece aserdim en son dayanamadım cignedim biseybolmadi
Benim koca sürekli aşerdiği için bana fırsat kalmıyor. Adam herşeye aşeriyor. Benim hamileliği de fırsat biliyor. Şundan canın ister diyor bundan canın ister diyor. Bende de aşerme olmuyor olamıyor
böyle giderse şanslı kocan demek
Asermek nasıl bişey biliyor musun tatlim.
Mesela ben kızımda hamileyken bu bimin kornişon turşusu var ya konusu açıldı. Bende o gün babam gildeydim amcamlar yemeğe devatliydi. Bir de köydeki evdeyiz bim yarim saat uzakta arabayla. Canım kornişon istedi. Anneme soruyorum annem yok acur turşusu var istiyorsan getirtim diyor yok ben illah kornişon istiyorum o kornişonu yemesem kriz gecirecem sanki. Hani derler ya hamile olsaydım bebeğim şimdiye düşmüştüm aynı onun gibi oldum o kornişonu yemesem sanki bebegim düşecek gibi afalladım kafayı yedim kornişon diye. Amcam sağolsun kalktı benim için gitti o kadar yolu 3 kavanoz aldı geldi. 1 oturuşta 1 kavanoz yedim
Asermek öyle bişey ki sanki onu yemezsen ölücen
401,074 soru
12,003,214 cevap
36,188 kullanıcı