0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından
Dişlerimde ağrı yok ama doktor 4 tane dolgu dedi 4 ünü aynı gün yaparlardı? Uyuşturma iğnesi çok acitiyormu? Ve de dolgu sonrası yemek yemekte falan zorlanirmiyim ağrı oluyormi

3 Cevaplar

0 oy
(523 puan) tarafından
Kızlar bilen yazsın ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
İğne acıtmıyor canım bir de yemekte zorlanma olmaz bir iki gün yemezsin o tarafla dördünü aynı gün yapar mı bilmiyorum devlette yapmamıştı benimki başka işlem çünkü sıra vardı başka sefere randevu alıp tekrar gel demişti bana sen özele mi gidiyorsun
(523 puan) tarafından
Devlet canım. 4 tane dolgu dedi ama aynı gün yaparmı bilmem. Birde benim dişlerimde ağrı falan yok ama içleri siyah olmuş sizce yaptirmalimiyim
tarafından
Yaptır canım ağrı yoksa da bu sefer sağlam olan dişlerini de etkiler onlarda siyah olur doktor bana öyle demişti
0 oy
tarafından
Ağrı çok olmuyor iğne biraz acıtıyor, yemek yerken ağrı değilde alışmak biraz zaman alıyor dişlerinin arasında bir şey varmış gibi hissediyor insan sanki dişler üst üste gelmiyor bir süre sonra alışıyor sun ama 4 tane yi nasıl bir günde yapıyor lar 
(523 puan) tarafından
Bilmiyorum ki belki bir günde yapmazlar

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 99 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oremeyen_bayan (797 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 19 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Meryem255 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,743 cevap

37,513 kullanıcı