0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba hanimlar eşimle aramzda surekli tartsma cikiyo onun hareketleri bna benimkilerdr ona hoş gelmiyo ayni evin içinde iki arkdas gibiyiz bi muhabbet falan yok aramzda.Biz bosanma asamasindan döndük çocuk var dye ben cocugum icin bir şans vermek istedim ama hata yaptm gecimsizligimiz devam ediyo saygi sevgi kalmamis kari koca hayati yok aramzda ne yapacagmi sasrdm cok careszm lütfen bna bi akil verin artk bunalimdaym sosyal hayat desen yok cocugum ztn huysuz 17 aylik surekli aglamakli aileme sigindim bir kere ailem barsmami istemiodu bn cocugum icin barstm suan tekrar aileme gdecek yuzumde yok ayni evin icinde cok acil olmadigi surece konusmyrz bile bu sekilde ömür nasl gecer blmyrm

2 Cevaplar

0 oy
(6,435 puan) tarafından
Ailen arkandayken dinlemeliydin canım dönmemeliydin maalesef ki eşinin ayağı yer aldı belkide gidemeyeceğini biliyor ailenle tekrar konuş ve git
tarafından
Kesinlikle ailemi dinlemedm çocuğum babasz kalmasn dye ama bu sekilde de olmuyo deger vermiyo bna esim burada ayni emwnet gbi duruyrm bir duzenm dahi yok
(6,435 puan) tarafından
Sen geç kalma ailenle konuş böylesi daha doğru de ve git
tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz icin oyle yapıcam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karı koca hayatı yoksa evlilik zaten en büyük sıkıntı ve düzelme ihtimali çok çok azdır boşanmayacaksan hiç ailenin evine gitmeyeceksin bir gidiliyor aaa çocuk var denim tekrar  eee gelirken de çocuk vardı geldikten sonra ne değişiyor bu sefer aileler tam anlamıyla güvenip arkanızda duramiyor tepki çok koymim bide barışlar boşan et demim  suçlu oluruz yüzyüze bakmak zorunda kalırız daha diye boşanicaksan öncelikle iş bak bul kendine buldun mu boşanmak istiyorum de eşine anlaşmalı olsun kavga etmeyelim evi bölün eşyalardan falan istiyorsa ev sizinse sen otur nafaka yerine evi iste anlasın mantıklıca ailene söyle yada ailenin yakınına taşın baksınlar çocuğuna dur kendi evinde çalış mis gibi illa bosaninca aile evine mecbur değil ki ayrı kalabilecek duruma gelebilmek içinde çalışabilirsiniz o zamana kadar
tarafından
Bn suan istesem yine is bulurum surekli bankalardan iş teklifi aliyorum çocuğum kucuk oldugu icin bakacak kmsem yok o yuzden calsamyrm bi vermem cocugu boşansan bi sende kalacak dyor bnde bilemedm fikrini zikrini ne yapmk istedigini
tarafından
Çocuk küçük bakacak durumun olduğu sürece sende kalır zaten eşin ne derse desin ailen bakamaz mi çocuğa yada verende bı bakacak kimse çünkü çalışman çok önemli kreşte olur sonuçta yaşıtlarıyla oynar
tarafından
Aynen bndr evladimdan ayrilmak istemiyrum ztn en kotu ihtimal krese vercm
tarafından
Kötü olarak düşünme arkadaşları olucak yaşıtları daha iyi onun için ve her çocuğun maddi manevi güçlü bir anneye çok daha fazla ihtiyacı var hakkında hayırlısı olsun inşallah
tarafından
Amin inşallah Guzel yorumunuz icin cok teşekkür ederim sagolun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,406 soru

24,429,371 cevap

352,345 kullanıcı

...